nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Breus

• Projectes

Església al campus
La Diòcesi de Mallorca ha proposat a la Universitat de les Illes Balears la construcció d'una església al campus universitari, aprofitant que entre els projectes de la UIB es compta la construcció d'una sèrie d'edificis en els propers anys. Així, representants de la Diòcesi i de la Universitat es varen reunir per parlar d'aquest tema, que de moment només ha estat plantejat. La idea és que l'església sigui comuna per a totes les creences religioses que puguin conviure al si de la comunitat universitària. J.M.M.

• Educació

Vigilància escolar
Els sindicats i la Federació de Pares d'Alumnes varen advertir, fa uns dies, que no permetran que els centres privats vulnerin el calendari escolar començant el curs de Secundària el mateix dia que el d'Infantil i Primària. Per aquest motiu, demà dilluns, dia que correspon a l'inici de curs dels primers nivells educatius, duran a terme un control per evitar aquesta circumstància, que ràpidament denunciarien a la Conselleria d'Educació. El calendari escolar marca que Secundària ha de començar el curs 98-99 el proper dia 21 de setembre. J.M.M.

• Turisme

Fallida del majorista Evergreen
El touroperador britànic Evergreen, que a Mallorca operava sobretot a través de l'agència Jumbotours, va fer fallida divendres. En principi, els clients afectats tenen assegurada la repatriació a través de l'associació britànica de touroperadors. A més, Jumbotours tenia assegurada l'estada dels turistes que es troben a l'Illa, segons informaren fonts hoteleres. DdB.


• Transports

Son Sant Joan
L'aeroport de Palma va registrar ahir demores en la sortida de vols d'una mitjana de trenta minuts. Els retards varen estar provocats per l'elevat trànsit aeri, prop de 117.000 passatgers i 751 vols. Una xifra molt propera a la registrada els dissabtes del mes d'agost. Avui, està previst el pas de 107.000 viatgers. DdB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.