nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

Dos morts per accident a Palma

Dos nous accidents al terme municipal de Palma es cobraren ahir les vides de María del Carmen López Valenciano, de 35 anys, i Rafael Narciso Frau Pujol, de 67 anys.

El primer dels accidents s'esdevingué a la carretera de Valldemossa a la zona de Son Espanyol, devers les vuit i mitja del dematí.

Sembla que la finada, que viatjava juntament amb la seva filla cap a la Universitat de les Illes Balears, va envair el carril contrari i col·lidí frontalment amb un autobús de l'Empresa Municipal de Transports de la línia 19, que cobreix el trajecte entre el centre de Palma i el campus universitari.

Segons diversos testimonis, el conductor de l'autocar va aminorar la marxa, féu llums a la víctima i tocà repetidament el clàxon, però així i tot ella es va pegar frontalment contra el vehicle.

Una badada sembla que és la causa del mortal accident.

La dona es dirigia a la Universitat amb la seva filla, María de los Àngles M.L., a formalitzar la matrícula d'aquesta. La jove va patir la fractura del fèmur d'una de les cames i va ser ingressada amb pronòstic greu a la clínica Rotger. A l'accident intervingueren membres del 061, Policia Local, Guàrdia Civil i Bombers de Palma. El segon dels accidents es produí al carrer Gremi de Sucrers i Cardelers del polígon de Son Castelló devers les dues i quart del migdia quan el cotxe que conduïa Rafael Narciso Frau Pujol, de 67 anys, impactà amb un altre vehicle propietat d'una empresa, encara que les causes d'aquest segon impacte no han pogut ser esbrinades.

Son Dureta  

En un primer moment la víctima va ser atesa pels sanitaris disposats fins a la zona, però malgrat el seu ràpid trasllat al centre de Son Dureta les ferides patides per la víctima eren massa greus i morí un parell d'hores després més tard a l'hospital. Dos accidents més amb ferits de diversa consideració es produïren ahir a Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.