algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

Un treballador de 26 anys, en estat greu en caure-li una grua a sobre

Els fets succeïren quan el jove canviava una de les rodes deteriorades del vehicle

Antonio Garau Nadal, un jove treballador de 26 anys, es troba en estat molt greu després d'haver patit ahir un accident laboral.

Els fets es produïren sobre les cinc de l'horabaixa a pocs metres d'una urbanització que es construeix a la zona des Portixol.

Sembla que el jove havia estat contractat per canviar les rodes d'una grua de gran tonatge que s'empra a la construcció de la urbanització.

El jove va col·locar un aparell hidràulic per aixecar la màquina i poder canviar la roda del vehicle. Mentre alçava la grua el treballador col·locava diversos taulons de fusta com a mesura de seguretat per evitar una possible caiguda de l'aparell. El jove es col·locà davant de la grua mentre accionava el sistema per aixecar el vehicle.

Va ser en aquest moment quan l'elevador va cedir i tot el pes de la grua va caure sobre l'esquena d'Antonio Garau, que es trobava a la gatzoneta.

Tant la roda del vehicle, que encara no havia estat retirada, com els taulons de fusta evitaren que aquesta pogués desplomar-se sobre el seu cos. Els facultatius, en una primera valoració del ferit, varen detectar una possible fractura de la columna vertebral, encara que no li ha afectat la medul·la espinal, ja que la víctima manté tota la mobilitat a les mans i als braços. El metge també sospitava que el fort cop hauria provocat grues lesions internes al jove. El ferit va quedar ingressat a l'hospital de Son Dureta, on va ser atès de les seves lesions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.