algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Breus

• Transports

Un 3'3% més de trànsit a Son Sant Joan
L'aeroport de Palma preveu el trànsit de 516.643 passatgers des d'avui fins dijous, la qual cosa representa un increment del 3'38 per cent en relació a les mateixes dates de l'any passat. Destaca l'elevat nombre de viatgers programat per aquest cap de setmana. Així, demà seran prop de 117.000 enfront dels 108.400 del 97 i diumenge 107.297 enfront dels 100.774 d'ara fa un any. Aquest elevat trànsit reflecteix el gran nivell d'activitat turística d'aquest mes de setembre, amb una ocupació hotelera de més d'un 94 per cent. DdB.

• Economia

Creix la producció industrial un 3'1%
En el primer semestre de l'any la producció industrial s'ha incrementat a les Balears un 3'1 per cent, una xifra que està molt per sota el creixement mitjà registrat a nivell estatal i que ha estat d'un 6'8 per cent, segons l'Índex de Producció Industrial elaborat per l'Institut Nacional d'Estadística (INE). Les dades corresponents al mes de juny reflecteixen un millor comportament de l'activitat industrial, amb un increment a les Illes del 4'8 per cent, també inferior al 8'4 per cent de mitjana estatal. DdB.

• Societat

Donació d'equipament informàtic
La Caixa de Balears «Sa Nostra» lliurarà avui equipament informàtic a catorze entitats dedicades a tasques assistencials, sanitàries i docents en un acte que tindrà lloc a l'edifici de Serveis Centrals de Sa Nostra. Concretament, seran catorze les entitats que rebran aquest equipament avui. En el que portam d'any ja s'han lliurat cinquanta equips amb l'objectiu de contribuir a la millora de la gestió social i administrativa d'aquestes entitats. DdB.

25 anys del cop d'Estat a Xile
Comissions Obreres ha organitzat un acte a la seva seu social per avui vespre amb l'objectiu de recordar el vint-i-cinquè aniversari del cop d'Estat a Xile i l'assassinat del seu president, Salvador Allende, que va anar seguit d'un període de dictadura i forta repressió ciutadana. Amb aquest motiu, es projectarà una pel·lícula basada en aquells esdeveniments i que anirà seguit d'un debat presentat per Ignasi Ribas. DdB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.