cielo claro
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.32°
19°

L'audiència perllonga cinc anys la presó provisional per a Oyntzen

El recurs sobre la sentència del metge alemany serà vist dia 29

L'Audiència de Palma ha perllongat la situació de presó provisional durant cinc anys per a Peter Oyntzen, el metge alemany que va matar els seus dos fills en un hotel de sa Coma.

La decisió l'adoptà la magistrada Margalida Beltran, que acceptà la proposta del fiscal i de l'acusació particular.

En complir-se dos anys de l'ingrés a presó de l'acusat, l'Audiència va analitzar la seva situació personal. Malgrat que el metge va ser declarat culpable de doble assassinat per un jurat i condemnat a 37 anys, aquesta sentència encara no és ferma perquè ha estat recorreguda per part de l'advocat defensor del metge alemany.

Mentre es resol el recurs, el jutge ha decidit perllongar tres anys més la situació d'Oyntzen a la presó.

Precisament el pròxim dia 29 el Tribunal Superior de Justícia de Balears, presidit pel jutge Àngel Reigosa, durà a terme la vista en la qual s'analitzaran els recursos a aquesta sentència. El recurs es va plantejar a petició de l'advocat defensor, Carlos Portalo, que defensa la tesi que durant el judici en el qual va ser condemnat el seu client, el jurat no va tenir l'oportunitat de valorar el testimoni de tots els metges psiquiatres que estaven citats, i que no varen poder assistir al judici del metge alemany per diferents motius.

Tot apunta que el fiscal i l'advocat de la mare de les dues víctimes s'oposaran al fet que es pugui repetir el judici contra Rüdeger Oyntzen.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.