muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 8.69°
13°

L'Ajuntament en ple dóna suport a l'insubmís local Joan Josep Mas

L'Ajuntament de Montuïri va aprovar a la sessió plenària celebrada dimarts vespre, una moció presentada pel grup municipal PSM per donar suport a l'insubmís de Montuïri Joan Josep Mas, que serà jutjat davant l'Audiència de Palma el proper mes de novembre.

La moció era més que res un document per certificar que Joan Josep Mas, «participa de forma exemplar i amb normalitat de la vida social i cultural de Montuïri, sense que aquest consistori tengui referència que hagi causat qualsevol tipus d'alteració en la convivència del poble».

El document es va aprovar per unanimitat de tots els grups municipals. Joan Josep Mas, que va acudir a la plenària, estava acompanyat per un nombrós grup de joves que també donaven suport a la seva iniciativa.

Especulacions  

El portaveu del grup municipal PSM, Mateu Ginard, va tornar a acusar el batle, Joan Antoni Ramonell (PP) d'especular amb la venda del terreny municipal del carrer des Forn. El ple havia d'aprovar el plec de condicions per subhastar aquests terrenys, autoritzar el batle a crear una comissió i dur a terme les gestions.

Ginard va recriminar que el terreny se subhastàs pels mateixos 35 milions de pessetes que en va pagar l'Ajuntament fa dos anys i sense tenir en compte els costos de tramitació ni el valor actual dels terrenys. Així mateix, també va denunciar l'ocultisme del batle Ramonell quant al fet que la comissió, que s'havia de constituir per dur endavant aquest tema, en un principi havia d'estar format amb membres dels grups de l'oposició i «ara s'ha canviat la composició de la comissió en la qual nosaltres no hi estam gens representats», digué Ginard.

Sobre aquest tema, el portaveu del grup municipal PSOE, Gabriel Miralles, va dir al batle que «vosaltres mateixos vos contradeis perquè vareu fer un canvi d'ús sobre aquests terrenys amb la finalitat de construir habitatges de protecció oficial i ara aquest concepte no s'estipula a les bases de la subhasta. Nosaltres no volem especulacions urbanístiques».

Ramonell va contestar que «hem consultat al Consell de Mallorca i ho hem fet com ens han dit». Ginard va concloure dient que «amb el fet de retirar-nos d'enmig ens donau opció a què pensem malament de vosaltres».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.