nubes dispersas
  • Màx: 18.3°
  • Mín: 13.93°
18°

La Sala dóna tres anys a la Guàrdia Civil perquè trobi on instal·lar-se

El ple de l'Ajuntament de Felanitx ha donat llum verda a la instal·lació de la Guàrdia Civil a l'edifici municipal que fins ara ocupava la Creu Roja. La cessió només és per a tres anys i en aquest temps, Benemèrita i Ajuntament han de trobar una solució a la instal·lació definitiva. Aquest temps és suficient perquè la Direcció General de la Guàrdia Civil prengui una decisió que podria passar per la construcció d'un quarter, arran de l'estat de runes en què es troba l'actual.

Un acord entre les dues institucions podria fer que el quarter passàs a mans municipals, així com també el vell edifici que antigament ocupava el cos dels carrabiners. Per aquest mes de setembre està previst que els tècnics de la Direcció General es desplacin fins a Felanitx per tal d'avaluar les accions a dur endavant. Els grups municipals del PP, PSOE i CB es mostraren conformes amb la cessió per a tres anys de l'edifici de la Creu Roja a la Benemèrita. Cals votà en contra. Segons el regidor d'aquest grup, Bartomeu Estelrich, «si cedim aquest edifici no arribaran a fer cap quarter nou mai, ja que sembla que no tenen doblers perquè els antics mandataris de la Direcció General es varen enriquir. La millor solució seria que destinassin alguns doblers a Felanitx».

El batle Miquel Riera comentà que «en principi la cessió és per a tres anys i llavors ja veurem si es prorroga a si es fa deficinitiva, tot dependrà de les negociacions que proposin des de Madrid».

D'altra banda, l'Ajuntament donarà un termini de 48 hores a un ciutadà estranger perquè retiri una tanca metàlica que instal·là en un camí públic del llogueret de Son Prohens, Si no la retira, ho farà l'Ajuntament i la hi farà pagar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.