nubes dispersas
  • Màx: 17.24°
  • Mín: 12.25°
12°

Breus

• Justícia


El cas Palou, a l'Audiència
El professor Josep Palou, sancionat per la Conselleria de la Funció Pública a causa dels esdeveniments ocorreguts a l'institut Aurora Picornell de Palma, va presentar ahir un recurs contenciós administratiu contra l'expedient que el suspèn per dos mesos i li imposa el canvi de residència. Palou indicà ahir que no assistirà a l'institut, com era la seva intenció, fins la resolució del recurs. La consellera Pilar Ferrer advertí que Palou podria ser sancionat de bell nou si incomplia la sanció i es presentava a treballar. Palou assenyalà també a Diari de Balears que «enviant-me a ca meva, el PP de Matas instaura l'apartheid antimallorquí i s'alinea amb els forasters que penjaren en el tauler de l'institut la frase «Quédate en tu casa con tu mallorquín de mierda». DdB.


• Societat


Un ambaixador "conegut"
El regidor nacionalista de Cort Cecili Buele remeté ahir un comunicat a la Redacció assenyalant que Venerando Bakevyumusaya, el nou ambaixador del Burundi a París, és una persona molt coneguda a Mallorca. Bakevyumusaya va néixer fa una quarentena d'anys a la parròquia de Nyabiraba, regentada per missioners mallorquins. Venerando Bakevyumusaya ha viatjat en diverses ocasions a Mallorca per gestionar, amb les institucions públiques i privades, projectes de pau com a ministre d'Afers Estrangers del seu país. L'ambaixada del Burundi a París abraça, també, la circunscripció de l'Estat espanyol. Es dóna la circumstància que Silvester, el germà de Venerando Bakevyumusaya, va ser president del Burundi. DdB.


Topada nàutica
El vaixell Nura Nova, de la companyia naviliera Iscomar, col·lidí ahir a l'interior del port de Ciutadella amb dues embarcacions d'esbarjo atracades en els molls, segons informaren fonts de la Guàrdia civil. Els fets passaren després de la maniobra de desatracament del vaixell. No es registraren ferits ni danys de gran consideració.EFE.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.