muy nuboso
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
13°

El PP durà el batle Mateu Morro als jutjats acusant-lo d'abús d'autoritat

Els regidors conservadors diuen que ha usurpat les competències del ple

El Partit Popular de Santa Maria denunciarà als jutjats el batle, Mateu Morro, per suposat abús d'autoritat en el càrrec i per haver usurpat les competències del ple.

El portaveu del grup municipal popular, Antoni Cañellas va explicar que en el darrer ple el batle va dur a aprovació la compra d'uns terrenys on s'havia de fer la nova piscina municipal, quan aquesta ja havia estat acabada i inaugurada».

Cañellas afirma que «Mateu Morro va reconéixer que havia signat un document de compravenda amb el propietari mentre es feien els tràmits legals per tal de poder començar les obres».

Respecte a aquesta qüestió, Cañellas va expressar que la batlia no té competència per comprar uns terrenys i signar els contractes si abans no ha passat per ple. És en aquest argument on s'aferren els seus serveis jurídics dels populars que redactaran la corresponent denúncia.

Cañellas considera que el batle ha exposat l'Ajuntament a un risc innecessari ja que el propietari hagués pogut fer-se enrere a mig fer les obres, tot i existir aquest contracte, ja que no era vàlid. Això hauria provocat un greu perjudici econòmic a les arques municipals».

D'altra banda, el PP va informar que un dels propietaris dels terrenys on es construeix el nou vial de circumval·lació ha presentat una denúncia a l'Ajuntament reclamant la immediata paralització de les obres.

Segons explica l'afectat en la denúncia, l'Ajuntament li va comprar 209 metres quadrats de parcel·la i s'ha trobat que li han ocupat prop de 1.000 metres quadrats sense que se li hagués notificat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.