cielo claro
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.88°
13°

L'Ajuntament inaugura avui un aparcament amb 1.000 places

És el segon que s'obre en els accessos de la ciutat

L'Ajuntament de Palma inaugura avui el segon aparcament de la xarxa d'espais que ha projectat en els accessos de la ciutat per evitar l'entrada massiva de vehicles cap al centre.

Les instal·lacions, en funcionament des de les set del matí i fins a les nou del vespre, tenen l'entrada per l'avinguda Alexandre Rosselló i ocupen un solar veí de l'edifici central de Gesa.

El terreny té capacitat per rebre fins 1.000 vehicles, han informat fonts municipals, i funcionaran durant una setmana de forma gratuïta en coordinació amb el servei d'autobusos de l'EMT perquè l'usuari pugui desplaçar-se cap al centre.

Aquest aparcament, en principi, s'havia d'inaugurar ahir, però no va ser possible perquè faltava per condicionar la rampa d'accés.

Fonts municipals han explicat que aquesta serà una de les zones d'aparcament que es recomanarà a la ciutadania de cara al proper dimarts vespre, en què a les nou i mitja començarà l'espectacle pirotècnic en el parc de la Mar inclòs en el programa de les festes de la Mare de Déu de la Salut. Per a l'ocasió, el solar romandrà obert fins més tard de l'habitual per adaptar-se als horaris de la celebració.

Com ja hem informat, Cort preveu arribar a obrir un total de cinc pàrquings en diferents entrades de la ciutat. El primer aparcament es va obrir dilluns passat, també devora Gesa, en una àrea cedida per l'entitat bancària Sa Nostra.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.