cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 14°
16°

Breus

• Rescats

Menorca
El Centre Regional de Coordinació de Salvament va rescatar cinc tripulants sans i estalvis que varen caure a l'aigua a les proximitats de l'illa del Colom, a Menorca, després que l'embarcació en què navegaven bolcàs a la zona. Llanxes pneumàtiques de la Policia Local de Maó, Guàrdia Civil i Parc de Bombers de la capital menorquina, així com un helicòpter del SAR que no arribà a actuar perquè els tripulants es trobaven fora de perill, es traslladaren al lloc dels fets i procediren a les tasques de posar una balisa en lloc de l'embarcació accidentada i a traslladar els ocupants de la nau al Grau, prop del Port de Maó. EFE.

Eivissa
Una embarcació de Salvament Marítim rescatà ahir il·lesos els tres tripulants del iot Le Bateaux II, que embarrancà a la zona de l'illa Negra del Sud, als Freus entre Eivissa i Formentera. Segons informà el Centre Regional de Coordinació de Salvament, els fets passaren a primera hora d'ahir, quan el iot embarrancà a la referida zona i emeté un missatge d'auxili. Immediatament es mobilitzà una embarcació del CRCS, amb base a Eivissa, que aconseguí rescatar amb bon estat de salut els tres tripulants. Malgrat els esforços que es feren per intentar tornar fer surar els vaixells va ser impossible, ja que els danys patits pels cascs són molt grans. DdB.


• Palma

Detenen dos «trilers» per estada il·legal
El passat dia 3 de setembre la Policia Local de Palma va detenir Gazics B, de 22 anys i Attila Erdos, de 26 anys, per un delicte d'estada il·legal. Devers les dotze de la nit i a l'avinguda Nacional els agents observaren com els dos detinguts s'estaven dedicant al joc del «trile» juntament amb un grup de gent. Els agents procediren a la identificació dels dos sospitosos i es va efectuar la seva detenció en virtud de la llei d'Estrangeria. DdB.


Robatori
La Policia Local de Palma va detenir el passat dia 3 Nabil S., un francès de 27 anys per un delicte de robatori amb força a les coses. Els fets es produïren devers les quatre de la matinada quan una persona avisà la policia perquè havia vist el detingut que rompia el vidre d'un vehicle a cops de puny. Els agents l'interceptaren i varen veure que sagnava per una ferida al seu braç dret i en ser identificat va ser detingut. DdB.


Amenaça la família
Miguel G.S. un home de 25 anys va ser detingut per funcionaris de la Policia Nacional el passat dia 30 acusat d'incomplir un aute del jutge que li prohibia apropar-se al seu domicili familiar i a cap dels seus membres. Els fets es produïren devers les dotze i mitja de la nit quan Miguel G.S. va ser interceptat pels agents després de ser requerit pels seus familiars. Aquesta era la tercera vegada en el mateix dia que l'home s'havia apropat al domicili familiar per pegar cops de puny i potades a la porta i parets a més de trucar insistentment al timbre. Les anteriors ocasions el detingut havia burlat la presència dels funcionaris. L'acte del jutge va venir provocat per nombrosos accidents anteriors de Miguel G.S. amb els seus familiars, als quals ha lesionat en diverses ocasions, així com maltractat i insultat. Miguel G.S. havia estat detingut en onze ocasions anteriors. L'incompliment de l'aute del jutge és considerat com un delicte greu de desobediència a l'autoritat. La darrera vegada que Miguel G.S. va ser detingut va ser el dia 20 d'agost. DdB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.