algo de nubes
  • Màx: 14.01°
  • Mín: 7.77°
13°

El projecte d'aparcament en el passeig marítim crea desconfiança en l'oposició

«El problema de l'aparcament a Palma s'ha d'escometre de forma global, no en projectes 'estrella' que no són altra cosa que cortines de fum». Així valorava ahir el cap dels socialistes de Cort, Antoni Roig, l'anunci del PP de construir un aparcament subterrani en el passeig marítim, a l'alçada del carrer de Marquès de la Sènia i les escales del carrer del Torrent.

El portaveu del PSOE també es referí a les pretensions de municipalitzar part del passeig marítim dient que, segons les seves informacions, no hi ha cap voluntat d'Autoritat Portuària de cedir cap espai, per tant, parlar-ne «és fer retxes en l'aigua».

Sebastià Serra, del del PSM, afirmà que «tot el que sigui desplaçament del trànsit cap a la perifèria ens sembla bé», però asseverà que «m'espanta la falta de planificació». En aquest sentit criticà que si es volia fer l'aparcament «s'hauria d'haver inclòs en la reforma del PGOU, s'han de preveure les línies de transport públic i informar la ciutadania». Per tant, de passada, recordava al poc èxit que està tenint l'aparcament obert aquesta setmana en l'entrada a Palma des de l'autopista de l'Arenal.

EU, de la seva banda, envià ahir un comunicat on transcrivia que el projecte respon a «una política errònia del PP i no contribueix a la pacificació de trànsit». També denunciaven que la iniciativa sorgeix «més d'una obsessió malaltissa que d'un plantejament seriós i fonamentat. Segons consideren, la manca d'una idea global sumeix en «un fracàs continuat» els diferents aparcaments que obre l'equip de Govern.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.