algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

Breus

• Palma

Un lladre xoca contra un autobús
Un lladre xocà el passat dia 30 contra un autobús mentre es donava a la fuga després d'intentar cometre un robatori. Segons explicaren els funcionaris del cos nacional de policia, els fets es produïren devers les nou del vespre al passeig marítim quan Antonio Manuel P.G, de 27 anys, intentà robar la bossa a una turista britànica de 70 anys, fet que no es produí perquè aquesta tenia els seus efectes fortament agafats. En el decurs de la seva fugida, el detingut, que habitualment neteja vidres als semàfors de Palma, topà amb l'autobus i es va fractuar el nas a més de produir-se altres lesions. El detingut presenta 21 antecedents penals. DdB.


• Calvià

Drogues
Funcionaris de la Unitat de Drogues i Crim organitzat de la Policia Nacional varen detenir la matinada del dia 30 Pedro I.R. de 17 anys, Rafael M.M., de 20 anys, i Antonio R.M., de 17 anys, per presumptes delictes de tràfic de drogues a Magaluf. Els dos primers varen ser detinguts prop de les quatre de la matinada quan els agents els van localitzar entrant en un vehicle a cercar drogues en el decurs de les seves tasques d'investigació. Als detinguts se'ls varen intervenir 35 pastilles d'èxtasi destinades a la venda. El cotxe estava a nom de Bartolomé P.G., de 20 anys, que també va ser detingut. Ningú no tenia antecedents. La tercera detenció es va produir a la una i mtija i a la mateixa zona en ser interceptat Antonio R.M. amb cinc paperines de cocaïna que donaren un pes total de 5 grams. DdB.


• Inca

Accident mortal
Ahir vespre es registrà un accident de trànsit al quiilòmetre 7'6 de la carretera Inca-Sineu. Un turisme conduït per Pere Ramis Ramis, de 67 anys, i víctima mortal del sinistre, es va botar un stop i va xocar contra un cotxe d'atestats de trànsit de la Guàrdia Civil. Els agents de la Benemèrita que conduïen el vehicle varen rebre ferides de diagnòstic lleu. A les 20.40 hores es va procedir a l'aixecament del cadàver ordenat pel jutjat d'Inca. DdB.


• Judici

Estafes a la Seguretat Social
Els tres empresaris de la comarca de Manacor acusats de cometre una estafa contra la Seguretat Social acceptaren ahir la seva culpabilitat, així com la condemna que sol·licitava el fiscal, que els permetrà no ingressar a la presó. Segons l'acusació, els tres empresaris constituïren diverses empreses amb l'únic objectiu de rebre els beneficis de les prestacions socials. Aquests empresaris es dedicaven a la contractació de treballadors per períodes curts, que en determinades ocasions podien ser de tan sols deu dies, i els empleats sol·licitaven la baixa mèdica abans que el contracte acabàs. Es produïa la circumstància que aquests empleats tenien lesions suficientment greus com per justificar la seva baixa laboral, ja que els metges certificaven els seus mals. DdB

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.