algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

Breus

• Palma

Dormint en un bar
Un individu de 38 anys, identificat com Juan P.D., ha estat detingut després que la cambrera d'una cafeteria el trobàs dormint en l'interior del local quan l'obrí pel matí. L'empleada d'aquest establiment situat en el centre de Ciutat trobà l'ara detingut devers les 9.25 hores del dissabte i denuncià la situació a un agent de la Policia Local que era a la plaça de Cort. L'efectiu policíac observà que el local es trobava desordenat, amb les geleres obertes i algunes safates de menjar preparades per a emportar-se-les. DdB.


Amenaces
El Cos Nacional de Policia ha detingut una parella i un individu de nacionalitat romanesa i que se dediquen al «trile» per haver robat 500.000 pessetes i amenaçat una compatriota. La perjudicada presentà una denúncia el passat dia 25 i explicà que el seu marit l'havia agredida en diverses ocasions i que la darrera vegada l'havia amenaçada de mort amb un ganivet. Al dia següent, la dona tornà a les dependències del Cos Nacional de Policia i manifestà que una parella d'amics li havien sostret 500.000 pessetes en efectiu. Els agents realitzaren una sèrie de gestions i aconseguiren localitzar la parella i el marit de la víctima que han estat identificats com Basile P, de 29 anys; Cornelia Z.B., de 32, i Gabriel K., de 28. J.J.R.

• Eivissa

Dimissió
Les agències de viatge britàniques defensaren ahir la seva reputació tacada pel vicecònsol de la Gran Bretanya a Eivissa, que digué estar profundament disgustat per les hordes de turistes «degenerats», embriagats de cervesa, que arriben a l'Illa. Birkett, de 51 anys, excomptable de l'embaixada britànica a Madrid, renuncià el seu càrrec oficial, cosa que provocà malestar en el ministeri de Relacions Exteriors que no volgué fer comentaris de la renúncia. Birkett afirmà sentir «vergonya de ser britànic», després d'haver vist durant 18 mesos joves del seu país arribats a Eivissa a la recerca de sexe, sol i gateres. AFP.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.