lluvia ligera
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

Allau d'actes vandàlics i destrosses al Camp Municipal d'Esports

El Camp Municipal d'Esports de Campos ha rebut la darrera setmana una allau d'actes vandàlics i destrosses a les seves diferents dependències. Segons explicà el delegat municipal d'Esports, Antoni Lladó ( Unió Campanera), «s'ha formalitzat una denúncia davant la Policia Local que esta investigant per tal de descobrir els autors dels fets».
La dependència que ha sortit més mal parada és la piscina municipal, on els vàndals tiraren una peça de formigó dintre, que va fer malbé els mecanismes de la piscina. Segons Lladó «el robot que s'encarrega de la neteja ha quedat del tot inservible i està valorat en més de 100.000 pessetes».
Per altre banda, també entraren dins els magatzems del material, on l'equip de futbol hi té les seves coses i tiraren pilotes i altres materials esportius per tot el camp d'esports.
Segons Lladó, els vàndals boten per algun indret per fer les malifetes. La Policia està treballant amb un parell de pistes per tal de trobar els culpables d'aquests actes incívics en el camp d'esports.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.