algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
18°

Dos homes atraquen una agència de canvi a Magaluf amb un ganivet

Dos individus protagonitzaren un atracament en una agència de viatges i canvi de divises de Magaluf, de la qual s'emportaren 320.000 pessetes en efectiu. La Guàrdia Civil investiga el cas i per ara no ha procedit a la detenció de cap sospitós.

El fet es va registrar divendres devers les 16.20 hores. Els atracadors es varen dirigir a l'establiment situat en el carrer Duc d'Extremera i hi varen accedir armats amb un ganivet de grans dimensions. Els individus amenaçaren els clients i els dependents als quals exigiren tots els doblers. En haver aconseguit 250.000 pessetes en moneda espanyola i 70.000 pessetes en divises abandonaren el lloc a peu.

Batudes  
La Guàrdia Civil de Palmanova fou avisada i els agents efectuaren batudes per la zona sense èxit. Els testimonis facilitaren la descripció física dels individus, de devers 30 anys, i indicaren que possiblement anassin acompanyats d'altres dues persones que no entraren a l'agència. Els investigadors tenen suficients detalls dels sospitosos, ja que accediren a l'establiment amb el rostre al descobert.

També es continuen les gestions per localitzar un individu que dimecres passat va cometre dos atracaments amb pistola en dues agències de canvi de Can Picafort, una situada en el carrer Colom i l'altra a l'hotel Bonsai. Altres dos individus varen assaltar una joieria situada en el carrer Cala Agulla de Cala Rajada i s'emportaren doblers i joies a punta de navalla. Els sospitosos fugiren en un turisme i la Guàrdia Civil no pogué interceptar-los, per la qual cosa també són cercats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.