algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Sis ferits a Peguera per un cotxe que anava en sentit contrari

Els dos turismes toparen de cara

Sis persones resultaren ferides de diversa gravetat ahir horabaixa en un accident de trànsit que es registrà a Peguera, molt a prop de cala Fornells. Sembla que un dels turismes implicats en la col·lisió circulava en sentit contrari i segons les primeres investigacions el seu conductor, que és de nacionalitat britànica, seguia les normes de circulació del seu país i menava per l'esquerra.
Poc abans de les tres de l'horabaixa, el britànic Kevin H. circulava amb un Fiat Punto de lloguer. En el mateix vehicle, hi anava la seva dona, a més de dos fills de 5 i 1 any. L'home es col·locà en el sentit contrari i en arribar a un canvi de rasant proper al vial de sortida de Peguera impactà contra un Volkswagen Golf ocupat per tres persones de nacionalitat espanyola.
La Policia Local de Calvià, les ambulàncies del 061 i els bombers del parc d'Andratx es desplaçaren al lloc de l'accident per auxiliar els lesionats. L'ocupant del turisme de lloguer, Deborah H., de 35 anys, fou evacuada a la clínica Femenia amb un traumatisme craneoencefàlic de caràcter moderat.

Traumatisme greu  

Una passatgera del Volkswagen Golf va ser traslladada a la clínica Juaneda a causa d'un traumatisme craneoencefàlic greu. Els altres accidentats també foren assistits pel personal sanitari de les ambulàncies de les diferents ferides que havien sofert com a conseqüència del xoc.
Els membres del parc de Bombers d'Andratx netejaren la calçada de vidres i substàncies olioses per evitar nous accidents. Per la seva banda, la Policia Local de Calvià realitzà un complet informe dels fets i determinà que l'accident es produí per una invasió de carril del Fiat Punto, molt probablement perquè el conductor pensava que havia de circular per la via de l'esquerra.
Durant una estona es produïren fortes retencions en la carretera.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.