algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

Un home assalta una casa i deixa el propietari tancat a l'excusat

El sospitós s'emportà 50.000 pessetes i robà el cotxe de la víctima

Luis A.J., de 28 anys, ha estat detingut per agents del Cos Nacional de Policia per haver protagonitzat un atracament amb un ganivet en un domicili de Son Ferriol. L'individu aconseguí emportar-se 50.000 pessetes i tancà la víctima en els excusats, a més de robar-li el cotxe.

L'habitant de la casa hi era dins quan escoltà com la tanca d'entrada al domicili s'obria. L'home sortí a veure si hi havia alguna persona, però no observà res estrany. Quan tornava a casa seva, Luis A.J. va fer acte de presència i després d'esbutzar una forta empenta al propietari de l'immoble, entrà a la casa.

Ganivet
Amb la cara tapada per la samarreta que portava i amb un ganivet en la mà aconseguí que la víctima li entregàs els doblers que tenia amagats dins un calaix. L'atracador volia més doblers, per la qual cosa agafà la bossa de mà propietat de l'esposa de la víctima i una cartera que hi havia sobre una cadira.

Seguidament col·locà l'arma blanca en l'esquena de l'home i l'obligà a dir-li on eren les claus del cotxe. El perjudicat les hi entregà i en aquell moment fou conduït fins als excusats, on quedà tancat.

El delinqüent es dirigí al turisme i abandonà la casa. Un grup de veïns que en aquell moment anaven a visitar la víctima pogueren apreciar les característiques físiques del sospitós. Després de presentar la corresponent denúncia, els testimonis varen identificar l'individu en l'àlbum fotogràfic del Cos Nacional de Policia i dimarts passat Luis A.J. fou localitzat i detingut.

Al dia següent es trobà el cotxe robat en les immediacions del Coll d'en Rabassa. El vehicle no presentava danys materials, però les claus no aparegueren.

Luis A.J., que ja compta amb dotze detencions anteriors per diferents delictes, fou traslladat a les dependències del Cos Nacional de Policia, on es negà a declarar davant els investigadors. L'acusat ha passat ja a disposició de l'autoritat judicial.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.