nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.65°

Breus

• Normativa de publicitat El segon tinent de batle i regidor d'Economia, José María Rodríguez, es reuní ahir matí amb representants de les grans superfícies comercials per aprofundir en la forma d'aplicar la normativa que restringeix el repartiment de publicitat en les bústies de particulars. Els assistents, transmeté el representant de Cort, manifestaren la seva preocupació per les multes que se'ls puguin aplicar per culpa de distribuïdors de publicitat «pirata». De la seva part, estan predisposats a respectar aquelles bústies que tenguin l'adhesiu municipal que priva d'introduir-hi propaganda, però temen que terceres pesones transgredeixin la mesura i hagin de pagar ells les culpes. Rodríguez els tranquil·litzà dient que abans de prendre qualsevol mesura s'estudiarà cada cas amb profunditat. Recordam que les sancions van de les 25.000 pessetes a les 500.000. La setmana que ve els representants de les sales de festes i les discoteques de Palma estan citats també a Cort per estudiar les mesures que s'han dictat contra la distribució de publicitat en la via pública («tiqueters»).


• Aparcaments Una setmana més s'ha hagut de posposar l'obertura dels aparcaments municipals en els accessos de Palma per evitar l'entrada excesiva de trànsit cap el centre. Fonts municipals han assegurat que les instal·lacions ja estan en condicions, però falta un petit tràmit legal per poder donar la llum verda. Tot assenyala que a mitjan de la setmana que ve es podrà fer la inauguració. Recordam que en un primer moment des de l'Ajuntament va anunciar-se la inauguració per a final de juliol i des de llavors tot han estat postergacions.


• Renous Els empresaris de la Platja de Palma varen tornar a reunir-se dijous amb representants municipals per tractar el problema dels renous en els bars de la zona. Fonts de l'Ajuntament han informat que el col·lectiu manté la proposta d'establir una moratòria en l'aplicació de les restriccions musicals en les terrasses a partir de la mitjanit. Els informants han ratificat que el consistori no serà flexible en aquest sentit perquè «fa quatre anys que es va dictar la norma, la moratòria ha estat tot aquest temps».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.