nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

El rei Joan Carles inaugurarà divendres el nou centre Bit Raiguer

Serà la primera visita oficial del monarca a la ciutat

El rei Joan Carles I es desplaçarà a Inca el proper divendres capvespre per inaugurar el nou centre Bit Raiguer, ubicat al polígon industrial de Can Natzarí.

El servei de protocol del Govern balear va confirmar ahir la notícia que ja havia avançat ara fa una setmana Diari de Balears.

Aquesta serà la primera visita amb caràcter oficial que el monarca realitza a la ciutat d'ençà que va ser coronat. Quan encara era príncep, Joan Carles ja acudí a la ciutat i va visitar algunes fàbriques de sabates i un típic celler.

Per tercera vegada en la seva història, Inca rebrà la visita d'un rei. El primer fou Alfons XII, el 1877. Més envant, el seu fill Alfons XIII també es desplaçà fins al municipi i va veure el quarter, la Casa de la Vila i la parròquia.

El batle, Pere Rotger, va manifestar la seva satisfacció per tan il·lustre visita i va explicar que els inquers intentarien correspondre aquest gran honor. «Hem d'estar orgullosos i contents per la visita del rei» va dir el batle. De fet, l'Ajuntament ja feia alguns dies que havia iniciat els preparatius per a l'acte com ara la neteja exhaustiva de tots els voltants.

Rotger va aprofitar l'ocasió per destacar l'important paper dinamitzador que tindrà el nou centre Bit per a la comarca i que la seva ubicació a Inca confirma el ressorgiment del municipi com a capdavantera comarcal.

El nou centre Bit, el primer que funciona a Mallorca, és un complex edifici que compta amb la més moderna tecnologia i que té per funció primordial ajudar a la creació de noves empreses a la comarca. Així mateix, acull els diferents serveis administratius que el Govern balear té a la ciutat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.