muy nuboso
  • Màx: 16.46°
  • Mín: 12.25°
15°

Un fugitiu alemany és detingut a l'Arenal

Frank L., un ciutadà de nacionalitat alemanya que va escapar d'una presó del seu país, ha estat detingut per agents del Cos Nacional de Policia a l'Arenal. L'home ha passat ja a disposició de l'autoritat judicial i és previst que en les properes hores es realitzin els tràmits per a l'extradició al seu país d'origen.

L'individu fou condemnat a Alemanya per un delicte de narcotràfic i la justícia el condemnà a quatre anys i nou mesos de presó per tenir en el seu poder 350 grams d'heroïna. Frank L. ingressà a la presó de Kiel el passat 15 de novembre del 95 i quan tan sols li mancaven tres mesos per obtenir privilegis penitenciaris, decidí escapar aprofitant un permís. La fugida es va realitzar el 17 d'abril d'aquest any i tot indica que l'home viatjà fins a Mallorca poc després d'haver comès el delicte de trencament de condemna.

Sembla que Frank L. va aconseguir una feina en la Platja de Palma amb la que podia passar desapercebut entre la resta dels ciutadans. Des de la Interpol es va enviar un comunicat a la Prefectura Superior de Policia a Palma i els agents del Grup de Delinqüència Internacional varen efectuar gestions per localitzar l'alemany, ja que es tenien moltes sospites que residia a l'Illa.

El dilluns passat, els investigadors localitzaren i detingueren el fugitiu. En l'actualitat, Frank L. es troba a disposició de l'Audiència Nacional, des d'on es realitzaran els tràmits necessaris per tal que sigui extraditat.

Segons varen explicar els amics de l'acusat, Frank volia deixar enrere tots els delictes que havia comès en el passat i començar una nova vida a Mallorca. A partir d'ara, pot ser condemnat per haver trencat la pena que complia en ser sentenciat per narcotràfic.

Durant l'any actual, el Cos Nacional de Policia ha procedit a la detenció de 18 alemanys a les Illes que eren cercats per la justícia del seu país i en tots aquests casos s'ha comptat amb la col·laboració de la Interpol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.