algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

Un matrimoni perd la vida a Son Sardina en ser atropellat per un cotxe

Les víctimes, de 65 i 58 anys, travessaven la carretera de Sóller amb un grup d'amics

El matrimoni format per Miquel Barceló Sampol, de 65 anys, i Maria Munar Ferragut, de 58, morí la nit de dilluns a Son Sardina en ser atropellats per un turisme quan intentaven travessar la carretera de Sóller.

Segons informà ahir la Guàrdia Civil, l'accident es produí a les 23.05 hores en el quilòmetre 6'200 de l'esmentada via. Sembla que el matrimoni havia anat a felicitar un familiar per la festivitat de Sant Bartomeu i es dirigia al seu turisme que romania estacionat en un solar. El matrimoni anava acompanyat d'un grup d'amics, els quals travessaren la carretera. Miquel i Maria els seguiren pel darrera, però no pogueren detectar la presència d'un turisme Seat Arosa, que els atropellà perquè el conductor en no pogué evitar l'impacte.

A l'instant  

Miquel Barceló morí a l'instant mentre que la seva esposa quedà estesa en el terra. Les ambulàncies del 061 es desplaçaren al punt quilomètric on s'havia produït l'accident per assistir les víctimes. Per la vida de Miquel no es pogué fer res i Maria fou evacuada d'urgència amb una UVI-Mòbil a l'hospital de Son Dureta. Malauradament, els facultatius confirmaren la seva mort poc temps després d'arribar a l'hospital.

La Guàrdia Civil de Trànsit es va desplaçar al lloc dels fets per controlar la circulació i confeccionar un informe de l'accident. El conductor del cotxe Seat Arosa IB"6466"CU, que va ser identificat com Àngel M.S. i de 28 anys, va ser sotmès a la prova d'alcoholèmia que va donar resultats negatius. L'únic ocupant del turismes sortí il·lès de l'accident i el seu vehicle va patir seriosos danys materials.

També es varen investigar les causes de l'accident i les primeres hipòtesis varen indicar que el matrimoni va travessar el carrer de manera «inapropiada» i que el conductor del turisme no va detectar a temps els cossos de les dues víctimes, a causa d'una possible distracció.

A la carretera de Sóller es registraren petites retencions de trànsit que acabaren quan els cossos de seguretat pogueren finalitzar les seves funcions.

Però aquest no ha estat l'únic accident de trànsit que s'ha registrat en les darreres hores. Les ambulàncies Illes Balears varen comunicar que ahir dematí un nin de 9 anys, Germà S.L., va ser hospitalitzat a la clínica Juaneda després de ser atropellat a l'altura del número 1 del carrer Bartomeu Darder, a Palma. Una ambulància va evacuar el menor fins al centre mèdic i els metges li varen diagnosticar un traumatisme cranioencefàlic, tot i que la seva vida no corria perill.

Hores més tard es produí un seriós accident de trànsit a la rotonda d'Aquacity de l'Arenal i un home, del qual se'n desconeix la identitat, va ser evacuat a Son Dureta després d'haver sofert un traumatisme cranioencefàlic de caràcter lleu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.