algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Quatre persones, ferides de gravetat en un accident múltiple a Vilafranca

Dos cotxes impactaren de cara i tres més xocaren en cadena

Quatre persones resultaren ferides de gravetat ahir horabaixa en un accident de trànsit que es registrà a la carretera de Manacor, molt a prop de Vilafranca. L'accident es produí poc després de les set, en el punt quilòmetric 35'400 de l'esmentada carretera. Segons sembla, un Honda i un taxi impactaren de forma frontal en enfilar un revolt i seguidament altres tres cotxes xocaren amb els embolicats en el primer xoc.

La Guàrdia Civil de Trànsit, la Policia Local de Vilafranca, els bombers del parc de Manacor i les ambulàncies del 061 es traslladaren a aquell punt per assistir els ferits. Dues UVI-Mòbil varen evacuar els dos ferits més greus a l'hospital de Son Dureta. Una dona de devers setanta anys que anava dins l'Honda Civic arribà al centre mèdic amb la fractura oberta de les dues cames, un traumatisme facial així com un traumatisme toràcic. Els altres dos ferits foren traslladats a la clínica Juaneda i a l'hospital de Manacor. Durant uns instants es produïren retencions d'importància perquè els cotxes accidentats quedaren enmig de la calçada. Les grues d'Algaida s'encarregaren de retirar els vehicles i la circulació tornà a la normalitat.

Per una altra banda, devers les set de l'horabaixa un camió que transportava cotxes va impactar contra el pont del Coll d'en Rebassa a l'autopista de l'Arenal. Dos dels turismes varen desplaçar-se cap a la calçada i varen estar a punt de provocar una desgràcia. La Policia Local de Palma i la Guàrdia Civil acudiren al lloc dels fets per a fer-se càrrec de la situació.

També una dona resultà ferida ahir a Inca després de ser atropellada per una furgoneta dedicada al repartiment de pa. La lesionada fou identificada com Natalia R.G. i patí politraumatismes després de ser envestida pel vehicle quan intentava creuar la calçada en la confluència dels carrer de Santo Domingo amb l'Avinguda Germanies d'aquesta ciutat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.