Un alumne de l'IES Juníper Serra, entre les "promeses de l'alta cuina" de Le Cordon Bleu
Santiago Andrés Herrera, alumno del IES Júniper Serra, nos presenta su "Pollo con puré de boniato y salsa de higos" | premiopromesas (Youtube)
Palma03/02/15 0:00
Santiago Andrés Herrera, alumne de cuina de l'IES Juníper Serra de Palma, espera que el seu 'Pollastre amb puré de boniato i salsa de figues' li valgui per adjudicar-se la tercera edició del premi 'Promesas de alta cocina', que organitza la delegació madrilenya del prestigiós centre de formació culinària i d'hoteleria Le Cordon Bleu París.
També a Ara
- Ha mort Manel Domenech, incansable lluitador per la Llibertat i la República
- Indignant: Les Illes Balears i el País Valencià es queden sense el nou canal en català de RTVE
- Damià Pons: «Sempre ha estat el teu amor a Mallorca i a la seva gent el motor que ha determinat les teves passes en el món de la política»
- La Marina de Llucmajor, sacrificada per un megapolígon industrial fotovoltaic
- Tot a punt per a la Diada per la Llengua més reivindicativa: «No es pot agredir impunement la llengua, el territori i la memòria d’un poble»
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.