Un alumne de l'IES Juníper Serra, entre les "promeses de l'alta cuina" de Le Cordon Bleu
Santiago Andrés Herrera, alumno del IES Júniper Serra, nos presenta su "Pollo con puré de boniato y salsa de higos" | Vídeo: premiopromesas (Youtube)
Palma03/02/15 0:00
Santiago Andrés Herrera, alumne de cuina de l'IES Juníper Serra de Palma, espera que el seu 'Pollastre amb puré de boniato i salsa de figues' li valgui per adjudicar-se la tercera edició del premi 'Promesas de alta cocina', que organitza la delegació madrilenya del prestigiós centre de formació culinària i d'hoteleria Le Cordon Bleu París.
També a Ara
- Un vídeo del Govern sobre l'ús responsable de l'aigua rep una allau de crítiques: «S'ha de tenir un bon fetge...»
- L'’ambaixador cultural’ nomenat pel PP de Cort diu «que le follen a España»
- Un grup de joves menorquins responen a les provocacions espanyolistes durant l'acte de Ses Avellanes de les festes de Sant Joan
- L'Ajuntament de Palma demana la destitució immediata del regidor de Mobilitat
- Gabriel Florit, compromís autèntic amb la poesia i la llengua
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.