Quan la inspiració del llenç es cuina als fogons
Xavier Pellicer, cuiner del restaurant Àbac de Barcelona, transporta de la pintura al plat una trentena de grans obres d'art
Palma31/01/10 0:00
El repte és el següent: quin plat gastronòmic inspiraria una obra d'art? El cuiner català Xavier Pellicer ha volgut donar resposta a la pregunta. O millor dit, ha donat 30 respostes a 30 pintures. Fruit d'aquesta reflexió, neix Grans plats per a trenta obres mestres de la pintura (Edicions Galerada). Aquest llibre de receptes, bastant heterodox, s'allunya dels receptaris habituals, però s'emmarca, inevitablement, en la recepta de com fer pasta dels grans xefs mediàtics.
També a Ara
- Recollida de signatures contra la macrourbanització de Palma
- Oferta milionària per a comprar la plaça de toros de Palma
- Ha mort Francesc Moll i Marquès, fundador del GOB, hereu de Can Moll i editor compromès amb la llengua catalana
- El batle de Petra va aprofitar el càrrec per ‘auto-legalitzar’ el seu lloguer turístic i forçar la legalització de la bodega de ‘Coleto’
- Els hotelers llancen la campanya 'Tourist, go home happy' amb la intenció de contrarestar les multitudinàries protestes contra la turistització
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.