cielo claro
  • Màx: 15°
  • Mín:
16°

Torra insisteix en un mediador a la taula de diàleg: «Ho va votar per majoria absoluta el Parlament»

Torra insisteix en un mediador a la taula de diàleg.

E.P./Arxiu

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha insistit aquest dissabte en la necessitat que hi hagi un mediador a la taula de diàleg entre el Govern espanyol i el Govern català, i ha al·legat: «Ho va votar per majoria absoluta el Parlament».

En una piulada a Twitter, Torra ha recordat que la proposta va comptar amb els vots a favor de JxCat, ERC i CUP: «Com a president del país, jo m'atenc a allò que el meu Parlament, en el ple, decideix».

Ho ha dit en resposta a la batlessa de Barcelona, Ada Colau, que ha assegurat aquest dissabte que la proposta del mediador es va fer durant el mandat de Mariano Rajoy, i ara veu un «escenari diferent» en el qual ha demanat que comencin les converses.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I tant, fa mes de 2 anys

¿I si s'altre part, no heu vol?. Ets NYIS, entenen be s'aspanyol, com ha d'esser.

Valoració:-1menosmas
Per sebastià, fa mes de 2 anys

Si no tenim un mediador passarà el de sempre, el timo de l'estampeta i tot i aixó haurem de vigilar...que si jo no ho vaig dir, que si tú m'ho vas prometre... parole, parole, parole..

Valoració:1menosmas
Per sebastià, fa mes de 2 anys

Si no tenim un mediador passarà el de sempre, el timo de l'estampeta i tot i aixó haurem de vigilar...que si jo vaig dir que si tú m'ho vas prometre... parole, parole, parole...de la italiana Mina

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente