Villalobos diu que no hi ha «perill per a la salut» per haver pres oli de pinyola
Brussel·les assegura que «seria il·legal» prohibir l'oli d'oliva espanyol perquè no té riscs
Celia Villalobos comparegué ahir en roda de premsa després del Consell de Ministres
La ministra de Sanitat i Consum, Celia Villalobos, assegurà ahir que no existeix «el més mínim perill per a la salut» per haver ingerit oli d'oliva de pinyolada, ja que el procés de fabricació que suposa la incorporació de benzopirens només funciona des de fa tres anys a Espanya, mentre que els efectes cancerígens d'aquests elements tòxics només podrien manifestar-se prenent quantitats elevades d'oli durant un llarg període de temps. «En aquest moment, sota cap concepte es pot interpretar com que hi ha el més mínim perill per a la salut pública», va dir. Al seu parer, l'oli retingut «no és un verí», sinó un producte el consum del qual a llarg termini i en grans quantitats «és perjudicial per a la salut».
També a Ara
- L’STEI denuncia que la Conselleria d’Educació amaga informació sobre ràtios i quotes
- Un vídeo del Govern sobre l'ús responsable de l'aigua rep una allau de crítiques: «S'ha de tenir un bon fetge...»
- GOB: «S’accelera la destrucció definitiva del sòl rústic a les Illes Balears»
- «Parla'm en espanyol»: un Guàrdia Civil exigeix a un veí a renunciar al català
- El 78,5 % de les famílies de les Illes Balears varen triar el català com a llengua a l'escola
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.