Els millors dolços casolans per aquest Nadal
Els torrons de Nadal són unes postres clàssiques d'aquestes festes. | dBalears
El Nadal i Cap d'Any també és una època de nostrada rebosteria. Des de dBalears us oferim algunes receptes tradicionals de dolços que de ben segur degustaran els paladars dels més llépols de la casa.
Torró d'ametlla
Ingredients:
1kg d'ametlla torrada.
750g de sucre en pols.
Preparació: Es mescla l'ametlla triturada amb el sucre. La mescla es passa per una màquina manual de capolar carn les vegades que siguin necessàries per tal de fer despendre l'oli. Amb la pasta que s'aconsegueix es fa una massa que es deixa reposar unes hores. Després, ja es poden fer les barres de torró amb un paper per tal que desprenguin l'oli sobrant i ja està preparat per servir.
Torró de xocolata
Ingredients:
250g de farina d'ametlla.
200g d'anous triturats.
150g de sucre.
100g de xocolata.
100 g de taronja confitada.
Preparació: Es fon la xocolata i es mescla amb la farina, les anous i el sucre. Amb la massa que ens queda es fan les barres de torró. Es posa una cobertura de xocolata i es guarneix amb la taronja confitada i anous.
Trufes de xocolata
Ingredients:
1 tauleta gran de xocolata.
3 ous.
50g de mantega.
100g de trossets de xocolata.
Preparació: Es fon la xocolata i s'afegeixen els tres vermells d'ou. Es mescla ben mesclat i s'afegeix, molt lentament, la mantega. Es remou la mescla fins que la xocolata capti tota la mantega. Es deixa reposar a la nevera i es fan les boles de les trufes. S'adornen exteriorment amb trossets de xocolata i ja es poden servir.
També a Ara
- Indignant: Les Illes Balears i el País Valencià es queden sense el nou canal en català de RTVE
- Vidal comença una «campanya de pressió» perquè el nou canal de RTVE en català arribi a les Balears
- Damià Pons: «Sempre ha estat el teu amor a Mallorca i a la seva gent el motor que ha determinat les teves passes en el món de la política»
- La Marina de Llucmajor, sacrificada per un megapolígon industrial fotovoltaic
- ‘Microcosmos mironià vs. microcosmos lul·lià’, de Montserrat Farràs, analitza les semblances entre dos genis
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.