cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Eleccions i desgovern al nostre servei

Aquest diumenge hi ha eleccions europees. Quan surti l’article molta gent… o poca… ja haurà votat. N’hi ha que n’estan farts de votar en una pseudodemocràcia. En Feijóo diu que en Sánchez vol convertir Espanya en un país «bananero». Això vol dir un país sense formació, un país analfabet, un país no civilitzat. Si el civilitzat és ell, estam ben arreglats. Està clar. Aquests de les mans brutes són dreta i dreta extrema i embruten l’aire en temps d’eleccions. Després Feijóo i Abascal, satisfets, els fan el joc i continuen la jugada, cosa que no haurien de fer, si fossin demòcrates, però com que no ho són, no tenen cap problema a entrar dins el joc brut d’aquestes associacions, creades per fer desastres. Els dirigents de la dreta i de la dreta extrema no saben ni volen saber que l’oposició també forma part del govern o del desgovern d’un estat. Si fins ara s’acusava de corrupció la dona del president Sánchez, ara s’hi ha afegit un germà de Sánchez. Sánchez no havia d’haver entrat en el joc d’aquesta dreta extrema. Hauria d’haver deixat que els jutges investigassin la seva dona, i si la seva dona està neta i no ha usat cap tipus d’influència pel fet de ser la dona del president, en aquest moment el president hauria deixat en evidència els qui verament haurien demostrat ser corruptes i antidemòcrates, però el fet de voler defensar la dona, perquè és la seva dona o perquè l’estima, crec que no li fa cap bé, i que realment les urnes li demostraran la seva equivocació. El mateix passarà amb el seu germà. Europa no es pot permetre estar em mans d’aquesta dreta tan malvada. Crec que les urnes donaran la raó a qui la té. Les investigacions futures hauran de donar la raó a qui hagi fet les coses bé. Haurem de confiar en alguna institució, perquè si no ho podem fer, Europa té una ferida quasi incurable. Esperem que no sigui així.

Segons el diari online L’Alternatiu.Cat, Diana Riba, cap de llista dels republicans per al 9 de juny a Europa, és partidària d’intensificar l’atorgament de papers al conjunt de nouvinguts que en aquest moment es troben en situació irregular a Europa. Això ho vol fer tenint en compte l’argument que totes les persones tenen dret a tenir les mateixes oportunitats. És fàcil per a la dreta i per a la dreta extrema desmuntar-li l’argument, quan moltes persones que viuen aquí i es troben en situació regular perden les oportunitats que tenien fins ara. En canvi, Diana Riba creu que a través d’aquesta mesura s’acabaria amb l’economia submergida i amb molts de problemes causats pels desequilibris socials. També és partidària d’imposar un estricte cordó sanitari envers tot allò que descriu com a relat de l’extrema dreta. Esquerra Republicana de Catalunya, que es presenta a les eleccions a l’Eurocambra de la mà d’EH Bildu i del Bloc Nacionalista Gallec, ja va votar el passat mes d’abril a favor que la cambra baixa espanyola tramitàs una ILP per a regularitzar mig milió «d’immigrants il·legals».

Les acusacions que es fan al germà de Pedro Sánchez semblen bastant greus. Si no són ‘fakes’, aquí les teniu: diuen que viu a Portugal i que cobra 55.000 euros en règim laboral a la diputació de Badajoz, perquè és coordinador dels conservatoris de Música de l’àrea de Cultura, Jovent i Benestar Social. Se li financen òperes d’un sol dia, amb 128.000 euros. Acumula un patrimoni de dos milions d’euros.

Diuen que TV3 ja no és el que era, havia de ser la televisió de la nova república, però ara, se l’acusa temeràriament de ser TVHamàs, perquè en un telenotícies vespre de diumenge, els titulars eren: les mobilitzacions dels agricultors del sendemà, l’elecció d’una dona com a presidenta de Mèxic, la donació del cos a la ciència, els 5 dies de festa de la Patum, i que el Barça d'handbol havia guanyat la copa, i que faria fresca a la nit. Però no es va dir ni una paraula dels trets dels mossos contra un sudamericà que amenaçava amb un ganivet a l’Hospitalet de Llobregat, ni la mort del policia, víctima d’un atemptat, divendres a Mannheim, Alemanya, ni el magrebí que ha apunyalat diverses vegades un home aquesta matinada per robar-li la cartera i el rellotge a la plaça de Catalunya. Es pot dir que TV3 és la desinformació al teu servei. Llàstima!

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per linx, fa devers d'un mes
A s'hora de votar est un linx.... de cartó pedra.
Valoració:0menosmas
Per fXck Agenda 2030, fa devers d'un mes
No podem deixar entrar Mes inmigrants sense papers. La situació es insostenible a moltes barriades .
Valoració:10menosmas
Per Fiu Fiu, fa devers d'un mes
Te equivocas diciendo que la derecha no es demócrata. A lo mejor eres tú el no demócrata por no aceptar a la derecha
Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente