algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
16°

Filla de... Letizia

Aquests darrers dies hem sabut que una guarda de friquis monàrquics que, amb la idea d'intentar salvaguardar la imatge de la família reial espanyola, ajuden a enfonsar-la més (i tothom sap que, per això, els Borbons no han de menester ajuda) han proposat al Consell de Mallorca que faci un nou gest de submissió i declari com a 'filla adoptiva de Mallorca', Leonor de Borbón. Que és l'hereva al tron del Regne d'Espanya. De moment. Que tothom sap com van els jocs de trons espanyols: qualsevol dia se li pot escapar un tro a qualque familiar.

La tal Leonor, en realitat, acumula un total de zero mèrits per esdevenir 'filla adoptiva de Mallorca'. De fet, en aquesta ridiculesa rau la clau de les monarquies: l'únic mèrit que et cal per acabar vivint com un rei, és figurar com a fill d'un rei.

I sense ànims de dubtar més allà d'allò raonable, de moment, els pocs mèrits que se li coneixen són que és filla de Letizia Ortiz.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pere Mateu, fa 24 dies
Coses d'en llepa de Santanyí...
Valoració:13menosmas
Per Josep Miquel, fa 25 dies
Be, si el Consell Insular, que hauria de tenir coses més importants per resoldre, vol montar una opereta bufa per poder sortir a una foto devora la Srta. Leonor Borbon, allá ells, de totes formes no fa falta preocuparse gaire, perque si fins ara la tradició de tots els Borbons, del primer fins al darrer, no ha fallat mai, queda poc temps porqué torni a passar.
Valoració:-1menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa 25 dies
Hombre, Tomeu.
Desde mi fervorosa defensa del republicanismo no sé si, precisamente vosotros, estáis como para llamar frikis a los demás.
De buen rollo.
Valoració:1menosmas
Per Goriet, fa 25 dies
Aquest limitat del primer comentari és el paradigma del feixisme: No totes les idees són respectables, especialment si no coincideixen amb les seves. L'odi, la rancúnia, l'enanisme, la mala llet, l'estultícia, la submissió.... Dels altres...
Valoració:-9menosmas
Per Joan puigros, fa 25 dies
No oblidis Tomeu, que també es hereva al tron del regne de Mallorca, titól intrinsec al tron d'Espanya, com ho es de Castella, Valencia etc.
Per tant pertoca fer-la filla adoptiva de Mallorca.
Valoració:-9menosmas
Per geu, fa 25 dies
Exactamente como la hija de tu mujer. Igual.
Los que no piensan como tu son "una guarda de frikis". Ya me imagino lo que deben decir ellos de ti, si es que saben que existes.
Las ideas, y no todas, son respetables. Lo que no es respetable de ninguna manera, es el odio, el rencor, el enanismo, la mala leche, la estulticia y la sumisión. Haya dinero, o no.
Valoració:-14menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente