cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Una qüestió interna del Regne d'Espanya...?

Fa anys que des de la part espanyola i des dels posicionaments oficials de les institucions de la Unió Europea (altra cosa són els no públics) s'afirma que el conflicte entre Catalunya i l'Estat espanyol és 'un afer intern del Regne d'Espanya'.

Els fets al voltant del referèndum del Primer d'Octubre de 2017 varen fer la volta al món.

La persecució contra els líders polítics va fer que jutges, polítics i mitjans de comunicació d'Alemanya, Itàlia, Bèlgica, Suïssa... així com diverses institucions de la UE s'haguessin de pronunciar.

Malgrat tot això, s'intentava mantenir el relat que es tracta d'una qüestió interna del Regne d'Espanya.

Ara des del bàndol espanyol, i a compte de la llei d'Amnistia, s'atia la intervenció del Parlament europeu, del Comissari de Justícia i d'altres institucions de la UE, s'accepta una mediació internacional i s'activen mecanismes judicials de persecució de persones amb gran relleu internacional... fins al paroxisme d'intentar acusar de terrorisme el català amb més projecció internacional: Pep Guardiola.

Tanta sort que es tractava d'una qüestió interna del Regne d'Espanya...

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ll.F. Lorenzo, fa 8 mesos
Tenint en compte que Espanya, França i Mussolini han intentat acabar amb la llengua, ve a ser normal que la UE no reconegui res. Per tant, queda l’ONU i ho veig complicat. Una via seria ampliar Andorra i França guanyaria poder del cap d’Estat del Principat. Sort.
Valoració:0menosmas
Per Unaperaquí, fa 8 mesos
Ja els hauria agradat que hagués quedat interna per poder "grenar-la" davall l'estora. Si els haguessin pogut tancar a tots a presó ho grenar-la aconseguit, però amb els exiliats, impossible!
Valoració:3menosmas
Per ??, fa 8 mesos
?Novembre???
Valoració:-2menosmas
Per jbm, fa 8 mesos
Vine a dir sí a la llengua Dijous 30 de novembre A les 19 h Teatre de Sa Societat de Calvià,// Feis-ne difusió per internet
Twitter: https://x.com/ocbcat/status/1728070604241227987?s=20· Facebook: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid034mne9v5BftTYV6HZvWLEPFKU9YAyijLSE1tvphEewNE1hXef8yR9nciNdwhAVD1cl&id=100089965052941&mibextid=WC7FNe· Instagram: https://www.instagram.com/p/C0CJBBPoLAT/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente