cielo claro
  • Màx: 22.25°
  • Mín: 13.08°
22°

Un maltractador, a Canal 4

Crida poderosament l'atenció que entre l'ample ventall de col·laboradors i tertulians de Canal 4 hi hagi l'excapità de la Guàrdia Civil, Bartolomé del Amor, que va ser jutjat per tortures i condemnat per maltractes a un sindicalista a qui va deixar sord.

El capità de la Guàrdia Civil retirat Bartolomé del Amor Ludeña va treballar com a 'assessor de seguretat' d'El Corte Inglés.

Bartolome del Amor Ludeña va ser condemnat el juny de 1993 a un any de presó per agredir un sindicalista d'UGT, Antonio Copete González.

Anys més tard, el 2007 va ser acusat per Saïda Saddouki, una jove intèrpret d'origen marroquí, de tracte discriminatori per haver-li dit que «a més a més de mora» era «catalanista».

Per quina raó té Canal 4 de col·laborador aquest personatge? Per la informació que sol presumir de tenir?

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ros Capçana, fa dervers d'un any
Fiu Fiu, els que combaten el colonialisme no són terroristes. El mot terrorista ha perdut qualsevol sentit en boca de feixistes i similars.
Valoració:0menosmas
Per També a IB3, fa dervers d'un any
També surt a IB3, al programa Memòria negra.
Valoració:2menosmas
Per Un d'es plà, fa dervers d'un any
No sé de què us extrenyau, en Bulli el Nino va ser condecorat en paga i privilegis especials, i no sa conegut torturador més gran.
Després de mort li llevaren els reconeixements, no és igual predicar que donar blat, i no vull parlar dels famosos "Piolines " que diuen de la viga.
Valoració:8menosmas
Per nostradamus, fa dervers d'un any
Paja en el ojo ajeno.... Y tal
Valoració:0menosmas
Per Fiu Fiu, fa dervers d'un any
el digital THE OBJECTIVE 24/11/22: "La CUP ficha a tres exterroristas de Terra Lliure y Exèrcit Popular para su «consejo honorífico» Carles Sastre fue encarcelado por el asesinato de José María Bultó. Àlvar Valls y Aleix Renyé militaron en los grupos terroristas cuando ya había democracia
Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente