algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El Ministre de l'Interior assassí (i la Llei de Partits)

Així de primeres, no record cap ministre de l'Interior espanyol que no hagi mentit de manera descarada, reiterada i pública. L'exemple més recent és el de Fernando Grande-Marlaska Gómez parlant d'allò que avui considera una actuació impecable de les policies marroquina i espanyola a la tanca de Melilla i que d'aquí a molts d'anys, quan estigui retirat, un dia confessarà que varen ser assassinats de persones innocents, el suposat delicte de les quals era intentar tenir una vida millor travessant la tanca de Melilla.

L'exministre de l'Interior espanyol, també del PSOE, José Barrionuevo Peña, ha confessat finalment, en una entrevista al diari El País, que combinava la seva tasca de Ministre amb la de dirigent d'una organització terrorista. Barrionuevo confessa, també, que va prendre decisions sobre l'actuació dels GAL.

L'any 2002 es va aprovar una llei 'ad hoc' que permetia il·legalitzar partits polítics legalment constituïts. És evident que els legisladors, entre els quals molts del PSOE, no tenien en ment el seu propi partit. No obstant això, la conducta explicada per Barrionuevo, esta tipificada en la llei Llei orgànica 6/2002, de 27 de juny, de partits polítics. Llei que vos convid a llegir, especialment el seu article 9.

I l'aplicació exacta de la mateixa, curiosament, hauria de derivar en la il·legalització del PSOE.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Eeeeeggpaña, fa dervers d'un any
No saps llegir tarambana, jo no me ficat per res amb en Franco, he criticat un cap de fava com tu que voldria seguir visquent com es temps den Franco, no evolucionau, estam al 2022 sou fòssils de dictadura que ja no existeix ! mea idiota compulsiu !
Valoració:15menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
@Eeeeeggpaña

😂😂😂😂😂
Joer.
Al menos ETA es relativamente reciente.
Vosotros sacáis a Franco cada día, que ya está más seco que un bocadillo de arena.
De verdad que vuestro grado de memez empieza a ser alarmante.
😂😂😂😂😂😂😂😂
Me meo.
Valoració:-10menosmas
Per Eeeeeggpaña, fa dervers d'un any
Y d'aquí cent anys seguireu utilitzant la ETA, que també serveix contra els indepes, en què no tenguin res que veure, això no és un argument és una capdefavada, de un tarambana fatxa.
Valoració:17menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
Perfecto. Como Otegui. Y?
Valoració:-8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente