cielo claro
  • Màx: 21.73°
  • Mín: 13.08°
21°

Vox Palma, a favor de promoure la Llengua de Signes Catalana

201361

El ple de l'Ajuntament de Palma ha aprovat aquest dijous la 'Declaració institucional del 14 de juny, Dia Nacional de les Llengües de Signes Castellana i Catalana', que ha estat signada per tots els grups municipals; fet que ha sorpès molt, sobretot pel que fa al partit d'extrema dreta catalanòfob Vox.

La Declaració explica que des de l'Ajuntament de Palma, «com a institució compromesa en l'accessibilitat a les persones sordes i el reconeixement dels seus drets lingüístics», es vol destacar «el valor» d'aquestes llengües «en l'exercici dels drets, deures i llibertats de les persones sordes i persones amb sordceguesa, com a garants de la seva participació igualitària en la vida democràtica».

Amb aquesta declaració, tots els grups municipals acorden que l'Ajuntament de Palma continuarà difonent i promovent les llengües de signes pròpies del territori; i que continuarà comptant en tots els actes, intervencions públiques, així com per a assistir als actes administratius de l'Ajuntament, amb intèrprets de llengua de signes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per 😋, fa dervers d'un any
Molt ben fet, vox. Mai és tard per aprendre. Meam si enteneu aquest.🤘
Valoració:2menosmas
Per jbm, fa dervers d'un any
Hi han estat d'acord perque diu pròpies del territroi en lloc de dir oficials a les illes Balears, que és allò que hauria de dir.
Valoració:3menosmas
Per tip, fa dervers d'un any
Com és això? La llengua castellana de signes sí que és pròpia del territori?
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente