algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Per què és tan important la mobilització de dissabte?

El GOB ens convoca a concentrar-nos aquest proper dissabte, 28 de maig, a la plaça Major de Palma. Entre totes les persones que hi participarem, crearem un mosaic humà amb el lema 'Avui per demà'. Com més gent hi participi, més gros i impactant serà el missatge escrit amb la suma de la participació directa de cadascú de nosaltres.

Hi ha moltes raons per organitzar-nos i anar aquest dissabte horabaixa a la plaça Major de Palma a fer aquest mosaic.

En primer lloc perquè el mosaic depèn de que hi hagi gent suficient per formar-lo.

En segon lloc, perquè l'acte s'emmarca dins la campanya per aconseguir una Llei de Benestar per a les generacions presents i futures. Una Llei pionera que podria situar les Illes Balears com a referent a tot l’Estat, en la consciència col·lectiva d’un poble que mira els errors del seu passat per prevenir i salvaguardar el seu futur.

En tercer lloc, perquè hem de fer tot el que estigui a les nostres mans perquè els infants i joves d’avui i els que vendran demà, gaudeixin d’un entorn ecològic digne i òptim, base imprescindible per a qualsevol benestar econòmic i social.

En quart lloc, per garantir la sostenibilitat de la vida i el benestar de les futures generacions davant els reptes ecològics, climàtics i socials als que haurem de fer front.

En cinquè lloc, perquè tota l’acció política d’avui tengui en compte com pot afectar el benestar social i ambiental de demà.

Però a més a més, la mobilització de dissabte és important perquè serà la primera gran mobilització després de la pandèmia que ens ha obligat a desmobilitzar-nos durant més de dos anys.

I és transcendental que la societat civil i els moviments socials recuperin la iniciativa i, m'atrevesc a dir que el lideratge de la tasca per la transformació social que, com hem tornat a comprovar, no vendrà de les institucions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per bo, fa dervers d'un any
Jo ja tenc lloc guardat. I bo
Valoració:1menosmas
Per punt, fa dervers d'un any
a la platja tothom, farà un dia explendit
Valoració:-20menosmas
Per Efectivament, fa dervers d'un any
Efectivament, no podem esperar res de les institucions. Com que l'any que ve hi ha eleccions, potser és un bon moment per reivindicar que els responsables d'haver r construït l'lautopista de Campos, per exemple, no tornin a fer desastrea. Ara bé, no hi ha res segur perquè els polítics que mos feien creure que qui estima Mallorca no la destrueix, tot dl'una que passen les eleccions se n'obliden de consignes i lemes electoralistes.
Valoració:6menosmas
Per Rosa, fa dervers d'un any
Perquè, si no ho fem nosaltres, no ho farà ningú.
Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente