algo de nubes
  • Màx: 20.5°
  • Mín: 11.34°
11°

El cap dels espies és Felipe de Borbón

El cas conegut internacionalment com Catalan Gate continua fent-se més gros. Les evidències apunten a que hi ha molta més gent víctima d'aquest cas d'espionatge i monitoratge dels seus dispositius mòbils.

La tàctica dels aparells de l'Estat involucrats en aquest escàndol consisteix en deixar passar el temps sense moure's gaire i intentar que així el cas es vagi esvaint, desinflant o passant a un segon pla.

El 'sacrifici' de la Directora del CNI era previsible, però lluny de tancar l'afer, l'obri més. És el clàssic gest que es queda a mitges, no satisfà ningú i deixa una ferida oberta per on hi vessarà, tard o prest, més informació.

Però des del punt de vista de les víctimes de l'espionatge, monitoratge i invasió de la seva intimitat, cal no perdre de vista un element que és clau en aquest cas i que ha passat molt desapercebut: el cap de l'espionatge espanyol és Felipe de Borbón.

Ell és el cap i màxim responsable del CNI segons les lleis del Regne d'Espanya. Felip VI és «el capità general dels tres exèrcits. El soldat número u i el màxim comandament de les Forces Armades», tal com estableix la Constitució Espanyola.

I, a més a més, els responsables del CNI reporten setmanalment amb ell.

Amb les dades que tenim avui, Felipe de Borbón és l'únic que no pot intentar fer creure que no disposa de tota la informació sobre aquest nou escàndol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Maria, fa dervers d'un any
Si Llorenç, la llei diu que el rei nomena i el govern proposa, però no siguem ingenus,panolis. Les persones proposades poden tenir els seus padrins (una telefonada del Rei proposant fulano o sotano, o de qui sigui “poned a este que es amigo no tiene mèritos però obedece) o creus que acudeixen als Serveis d’Ocupació per cercar al millor? JAJAJA
Valoració:8menosmas
Per De pura llògica, fa dervers d'un any
O és aquest mateix senyor principal, o son els jutges que ho han autoritzat. Perque el govern si ha estat espiat, quedant en ridícul i amb la patata calenta a la ma, no fa massa cara de ser-ho.
El dia menys pensat, ens treuran defora de la Unió Europea, per antidemocràtics.
Valoració:9menosmas
Per El reialme apostuflant, fa dervers d'un any
Exacte, i d´una lògica avassagadora. Ací 1 i 1 fan dos.
Valoració:10menosmas
Per Joaep Amengual, fa dervers d'un any
Sr, Tomeu Martí,
Heu tocat el voraviu dels defensors del sistema. la millor mostra és veure com tots els trolls dirigits pel CNI s'han abocat a llançar tots els seus (curiosos) "arguments".
Coratge i no afluixeu!!!
Valoració:6menosmas
Per segur, fa dervers d'un any
Tal como escriben más abajo, lo que dices es completamente falso. Los odios cainitas, no conducen a nada bueno, es más: muestran lo peor de las personas. Un director, una persona, una publicación pierde prestigio a chorros, si es que antes lo había tenido, cuando la seriedad y el respeto hacia la verdad, brilla por su ausencia.
Y en otro orden de cosas, solo decir que me molesta que un extranjero se meta en cosas que solo nos afectan a nosotros.
¡Qué triste vivir con obsesiones permanentes!
Valoració:-16menosmas
Per Mallorquín, fa dervers d'un any
😹😹

Lo tuyo es surrealista, chico. Qué nivelazo.
Y luego lloras porque en ib3 no te hacen casito…
Valoració:-15menosmas
Per Manuel, fa dervers d'un any
El CNI és un organisme militar i el rei espanyol n'és el capità general
Valoració:15menosmas
Per Llorenç, fa dervers d'un any
Això és completament FALS!!!
El cap i màxim responsable del CNI no és el Rei, sino el seu director, que si és nomenat pel Rei, a proposta del ministeri de defensa i prèvia deliberació del consell de ministres.
m’encantaria que diguessis quines lleis del Regne d’Espanya fan referència en això!! Entenc que el profund antiespanyolisme torna la ment tèrbola, però no justifica haver de dir mentides!!!
Valoració:-15menosmas
Per Segurament és. ver, fa dervers d'un any
És ver però qui blinda el règim monàrquic és el govern del PSOE i Podemos.
Valoració:22menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente