algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 13°
21°

dBalears dedica vuit mesos a celebrar el seu 25è aniversari i IB3 aconsegueix no parlar-ne

Ni «piu». IB3, la televisió pública de les Illes Balears, no ha dedicat ni un sol segon a informar de l'efemèride ni dels esdeveniments organitzats amb motiu dels 25 anys de la capçalera en català 'Diari de Balears'.

Tot i que des de l'actual equip editor s'han dedicat vuit mesos i una vintena llarga d'iniciatives a celebrar els 25 anys de dBalears.

Durant aquests darrers mesos des de dBalears s'ha promogut: un canvi d'imatge del diari, s'han recuperat les seccions d'Esports i Cultura, s'ha fet una campanya de publicitat, l'artista emergent Albert Pinya ha dedicat una obra commemorativa, unes jornades sobre comunicació, una festa amb l'actuació d'Albert Pinya i Joan Miquel Oliver, marxandatge commemoratiu, edicions especials en paper, vi commemoratiu 25 anys, una sèrie d'entrevistes a 25 joves menors de 25 anys, s'han activat noves xarxes virtuals, s'ha recuperat la secció d'enquestes als lectors i s'ha fet un concert commemoratiu dels 25 anys del Diari de Balears amb l'actuació d'Els Pets...

Res de tot això ha merescut l'atenció de la televisió pública de les Illes Balears.

El greuge no és amb la gent que actualment manté la fita de fer un diari en català des de Mallorca i per a totes les Balears. El greuge és amb tota la gent (començant pel Grup Serra) que durant aquests 25 anys han participat d'aquesta fita històrica.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Lluís Felipe Lorenzo García, fa dervers d'un any
Què esperau d'un organisme dirigit per un periodista proper al PSOE i a El País? Sona estrany, però l'aliat natural del catalanisme i del mallorquinisme és la dreta que representa el PP, molt regionalista. Una IB3 de Cañellas, Matas, Soler o Rotger hauria informat de l'aniversari. Ara, el PP regionalista balear ja no vol saber res del centre regionalista hereu de Munar i està entregat a la dreta espanyolista. El catalanisme ho té complicat si vol tenir aliats als partits estatals. D'alguna manera està patint les conseqüències d'haver volgut dominar el PP i el PSIB-PSOE com a frontissa. Si no recupera la relació i la confiança VOX, PP, PSOE i Unidas Podemos acabaran amb el teixit catalanista i l'ignoraran per complet. Cal recordar que a Vila-real VOX, PSOE i Unidas Podemos van negociar una moció conjunta per promoure la bandera espanyola. L'alternativa és seguir a la CUP i no negociar mai. I també acabar amb la plorera. Si IB3 no parla del DdB, pitjor per a IB3. Ànim.
Valoració:3menosmas
Per inca, fa dervers d'un any
IBhotelers no parla del dBalears? Sorpresa!!!
Valoració:5menosmas
Per Endavant, fa dervers d'un any
No ploreu. No ploreu perquè estan ben untats de subvencions públiques. Tots sabem quin és el grup empresarial amb les productores més afavorides pel govern.
Sempre dic el mateix: Si tots els que defensau tant IB RES como aquest panflet de diari, l'haguéssiu de pagar dels vostres faria temps que estaria ben tancat....
Falten pensions, metges i mestres d'escola i tudam els doblers amb diaris i televisions creades per a enriquir grups empresarials i de poder...
Valoració:-1menosmas
Per escorpí, fa mes de 2 anys
IB3 no val res!
Valoració:6menosmas
Per I què esperàveu, d'IB3?, fa mes de 2 anys
És normal. La programació d'IB3 fa empegueir, està a l'alçada del que representa el Govern de n'Armengol.
Valoració:8menosmas
Per tururut, fa mes de 2 anys
Clar, perquè no sou un castellanoparlant que va pel carrer i parla de qualsevol bajanada que no interessa a ningú.
Valoració:6menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 2 anys
😂😂😂😂😂
Qué hay de lo mío, no?.
Pues oye, posiblemente no le interese un pimiento a nadie.
Excepto a @Escardapenes, @Multinik y @Traductor (que espera que no sea Tolo).
En fin.
Pataleta de patio de colegio.
No sé porqué la falta de dignidad siempre me ha dado mucha penita.
Pero tranquilos, yo estoy aqui.
A muerte.
💪🏻
Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente