cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.73°

Com continuarà el Catalan Gate

El 27 de desembre de 2018 escrivíem en aquesta mateixa secció un article titulat 'Quan se sàpiga tot', en el qual hi dèiem: «Els aparells de l'Estat han gastat centenars de milions d'euros de tots els ciutadans (també dels independentistes) per intentar frenar l'avanç de Catalunya cap al seu alliberament.

És possible que tota aquesta doblerada hagi tengut algun efecte a curt termini, però a mitjà termini, a mesura que se sàpiga tot, i la podridura de l'Estat surti a la superfície, l'efecte serà el contrari al pretès i esdevindrà l'accelerador de l'enfonsament del Règim del 78.»

La podridura de l'Estat ja ha començat a surar en l'actualitat i cada dia en surt una mica més.

El Catalan Gate és un exemple d'allò que prevèiem fa quatre anys.

L'espionatge i (pitjor encara) el monitoratge dels telèfons mòbils de dirigents independentistes, dels seus entorns i dels seus advocats defensors té una dimensió que ho capgira tot.

El Catalan Gate és un escàndol internacional que qüestiona encara més el sistema suposadament democràtic espanyol. Però també és un motiu per invalidar totes les condemnes i tots els processos a persones defensades pels advocats espiats, ja que és una evident vulneració del dret de defensa.

I políticament és l'escenificació pública i internacional de la dinamitació del diàleg entre el govern espanyol i el català, imposat per les institucions europees i que, ara, ja no podran continuar pressionant perquè es continuï.

Arribats a aquest punt, ens atrevim a fer una nova predicció: qualsevol acció que es faci des de les clavegueres de l'Estat per tapar amb mentides l'escàndol del Catalan Gate, no només el farà créixer, sinó que augmentarà la quantitat de porqueria que sortirà a l'exterior.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
@Mallorquín

Pues, según @Escardapenes, para el 2029.
No sé la razón, pero la cifra mola.
Valoració:-1menosmas
Per Mallorquín, fa dervers d'un any
Tomeu, la indapandensia, pa cuando???

😂😂😂 jusss juasss
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente