algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

Entitats estudien dur la trama institucional del milió d'euros per a 'Los 40 Music Awards' a Anticorrupció

La indignació s'estén a la mateixa velocitat en que es van descobrint nous detalls de la trama institucional per finançar amb un milió d'euros de doblers públics (580.000 euros del Govern, 350.000 del Consell de Mallorca...) la festa anomenada 'Los 40 Music Awards'.

Diverses entitats de la societat civil s'han citat per aquest dimarts per avaluar la situació, analitzar les dades que es coneixen de la trama i preparar una resposta conjunta. Alguna de les entitats no descarta dur el cas a la Fiscalia Anticorrupció ja que argumenten que Matas i Urdangarín varen ser imputats per l'organització d'un fòrum per una quantitat molt inferior.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Jaume, fa mes de 2 anys

Ja fan tard

Valoració:8menosmas
Per jbm, fa mes de 2 anys

Si Podemos i MES ho sabien, són tan culpables com el PSOE, i sembla ser que sí que ho sabien ... cal una alternativa electoral pels qui som ecologistes i anti-neoliberals ... si no existeix s'haurà de crear ... (les que se'n bravegen, fins ara, semblen ser més aviat empreses d'anar-se col·locant a llocs ben retribuits).

Valoració:8menosmas
Per Lluís Martí, fa mes de 2 anys

Aquest esdeveniment és una autèntica vergonya. Mentre s'escatimen els doblers per a la nostra llengua, història i cultura és fa una veritable tudadissa de recursos. El PSOE hauria d'intentar esser més PSIB i tant Més com Podem haurien de fer valer les seus vots perquè sinó el seu electorat es demanarà per a què serveixen. I a sobre
tot plegat fa molt mala olor...

Valoració:10menosmas
Per inca, fa mes de 2 anys

Me sembla fantàstic,una gala que té 0 a veure amb la llengua catalana, la nostra cultura i amb el turisme sostenible i de qualitat. Endavant. El PSOE cada vegada se comporta més com el PP de Canyelles i Matas.

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente