nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Una espanyolitat tronada...

Una història per empegueir-se; una bandera amb massa sang innocent; un exèrcit amb una capacitat infinita de fer el ridícul; una cabra; una legió de legionaris que estan com una cabra; un rei corrupte refugiat; uns cossos policíacs desprestigiats; un cos judicial corromput; una guarda de polítics ineptes; una elit social ronyosa; una elit cultural en decadència... Aquesta és la vertadera desfilada de la hispanitat.

No resulta gaire seductor...

On rau, idò, la seva capacitat de perpetuació?

En que tots ells i elles estan disposats a matar, o a justificar les morts que siguin necessàries, per mantenir subjugats la resta de subdits.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 2 anys

@polo bo, poli dolent
Es verdad.
Los cuerpos policiales de Finlandia, Suecia, Australia, Canadá o Bélgica están plagados de neurocirujanos y físicos teóricos.
Hace falta ser ridículo….
🤦🏻‍♂️

Valoració:2menosmas
Per I també..., fa mes de 2 anys

La perpetuació la garanteix també la manca d'ambició revolucionària del poble espanyol i el fracàs dels polítics que diuen que són d'esquerra i van a la desfilada militar. Tots cinc ministres de Podemos anaren a la desfilada i tres a la posterior genuflexió desfilant davant els Borbons.

Valoració:1menosmas
Per Escardapenyes, fa mes de 2 anys

Perquè ningú ha demanat responsabilitats a tot un president xulo, ronyós, i caspós que va ficar a la Ñ fent de escolanet de Mr. Bush dins una guerra que va ser una autèntica barbaritat, i que va dur els atemptats del onze de Mars, amb un resultat més gran de morts que la guerra d'Aznar, simplement per lluïr al costat del vaquer americà en ses botes al damunt de se taula.Avui aquest bossot encara va donant lliçons de moral per els seus sonats que li riuen les gràcies, en perdó de "la madre que lo parió" que si hagués fet una bufa el món i Ñ no
haurian perdut res.(exemple de cavaller esppanyol)

Valoració:0menosmas
Per Smith&Wesson, fa mes de 2 anys

I amb els de Bocs demanant permís d' armes per poder exercir el molt el.lussiu i multi-interpretable concepte de "defensa pròpia". Que no era així com varen començar les SA de tots sabem qui?.

Valoració:3menosmas
Per polo bo, poli dolent, fa mes de 2 anys

Des de sempre a Spain qui no valia per a estudiar, o no volia treballar, intentava entrar als cossos policials. Allí a base manejar bé la porra o la força bruta, tenia un futur per a poder menjar..



Avui, per l´immensa majoria, és exactament igual, i els mèrits són els mateixos.

Valoració:3menosmas
Per I tant, fa mes de 2 anys

¿Es posible que una persona pueda llegar a acumular en sus entrañas tanto odio y sinrazón?
Por lo que se ve, si.
Te aconsejaría que antes de embestir a todo lo que se mueve, te mirases al espejo preferentemente con aquel niqui negro, manga corta. Y acto seguido sacar tus propias conclusiones.
Creo que sería muy beneficioso para ti.
¿Cómo se puede criticar a un ejército, cuando algunos de sus miembros han expuesto su vida pilotando enormes aviones para traer a España, a esa España que tanto odias, a tantísimos seres que huyen de Afganistán de cualquier manera?. ¿Cómo se puede llegar a eso?. Y es solo un ejemplo.
Supongo que Puigdemont y compañía debe ser tu espejo.
Bon dia.

Valoració:-4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente