algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

12 raons per no celebrar el 12 d'octubre

El dia 12 d'octubre és el dia que els espanyols celebren la seva Festa Nacional. Vet aquí 12 raons, expressades telegràficament i per no participar d'aquesta 'festa'.

- Perquè el 12 d'octubre es celebra el major genocidi de tota la Història de la Humanitat, que implica la desaparició del 95% del nadius de tot el continent.

- Perquè l'espanyolisme continua negant aquest genocidi, i mentre això passi, no es podrà fer una commemoració actualitzada dels fets.

- Perquè és la data que marca l'inici de la conquesta, l'espoli i la colonització de tot un continent.

- Perquè la data marca l'inici de la desaparició de centenars de cultures i llengües que varen ser exterminades definitivament.

- Perquè és l'inici d'un règim de terror, opressor durant el qual es va reduir a l'esclavatge la població nadiua que va sobreviure a la violència i les malalties importades pels espanyols.

- Perquè és l'inici del desenvolupament massiu del comerç transatlàntic d'esclaus africans que va provocar milions de morts.

- Perquè mai cap alt representant de Castella o del Regne d'Espanya ha demanat perdó per les atrocitats comeses pel conqueridors castellans d'Amèrica.

- Perquè durant més de cent anys va ser el 'Día de la Raza'.

- Perquè és el dia que les forces armades espanyoles celebren la seva desfilada amb l'exhibició del seu poder de destrucció.

- Perquè és la festa de la Guàrdia Civil.

- Perquè és el dia en que el feixisme espanyolista, des de Falange a Vox i també Felip de Borbó i els seus sequaços, fan festa grossa

- Perquè no som espanyols.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 2 anys

Me encantan las listas de Tolo
Sobre todo, porque en cada línea dice lo mismo.
Ya puestos, puedes hacer listas de 50 razones.
O 1643.
😂

Valoració:2menosmas
Per Visca la República catalana!, fa mes de 2 anys

Ens podem estalviar de donar les onze primeres raons; n'hi ha prou amb la darrera:
- Perquè no som espanyols.

Valoració:-1menosmas
Per Xusma fatxa, fa mes de 2 anys

Castella pot donar raons de conquesta, l'estiman a raor que le foteran fora, nosaltres també, el dia que ens poguem separar.
Per tot on va passar no va fer res més que animaladas, que ara ens volen cantar com prohesas i virtuts, duis el sello de l'imposició per tot on heu passat i encara ara, xulos i orgullosos," no ho feim malament, no ens equivocam" és tota la resta del món que se equivoca, i dins Europa no pintau una m...... només vos coneixen per corrupció comencant pes n° 1 i acabant pes darrer mot des credo.
Salut i República Països Catalans

Valoració:-1menosmas
Per asco mañanero, fa mes de 2 anys

El que contesta a una imbecilidad, es un imbécil. El que contesta a 12 imbecilidades, es imbécil, doce veces.
Tú serás español, desgraciadamente para los que lo somos, hasta la muerte. Digas lo que digas.
De ilusión y de listados, también se vive.
Por cierto: no moverás un solo dedo para no serlo. Y los documentos que llevas en la butxaca, tíralos al mar. A ver si eres capaz.
"Brams d'ase no van el cel". (¿Te acuerdas?)
Curiosamente, uno que habla de conquistas. Cuando esta tierra puede hablar largo y tendido sobre ellas; siempre habla el que debería callar más.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente