cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Vox intenta polititzar el Dia Europeu de les Llengües: «a les Balears s'exclou l'espanyol de l'Educació»

El partit neofeixista espanyol Vox, ha enviat la consigna a totes les seves sucursals de les Balears perquè utilitzin la propera celebració del Dia Europeu de les Llengües per crear polèmica als ajuntaments.

La declaració preparada per la Federació d'Entitats Locals de Balears (Felib) «es compromet amb la promoció, la conservació de la llengua catalana, un patrimoni lingüístic que vol compartir amb la resta de ciutadans europeus, i amb el respecte a la diversitat lingüística».
A la formació extremista i catalanòfoba li sembla una declaració «cínica i hipòcrita» i ha indicat que «a les Balears s'exclou l'espanyol de l'Educació». En aquest sentit, els ultres diuen que «es veta» la presència de l'espanyol «en la immensa majoria d'actes públics i s'ignora en la concessió d'ajudes i subvencions culturals».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per escorpí, fa mes de 2 anys

Ni l'espanyol ni el castellà són llengües nostres, ens han estat imposades. Com voleu que ensenyem una cosa que mos humilia de manera permanent? Estúpids!

Valoració:0menosmas
Per A fer punyetes, fa mes de 2 anys

Tambe va dir que ensenyar la llengua catalana a les escoles és anticonstitucional, que tenim el Castellà marginat i no sé quantes mentides més.
Jo pens que si no és per denunciar-los, val més no parlar d'ells, perque els feimimpprtants sense que ho siguin.

Valoració:0menosmas
Per jbm, fa mes de 2 anys

A Madrid exclouen el mallorquí de l'educació.

Valoració:1menosmas
Per Pep Corba, fa mes de 2 anys

Espanyol? és castellano llitgiu,la C.E.,i dejau d'emprenyar amb el vostra colonialisma llinguïstic.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente