algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
15°

Membres del Suprem espanyol preparen el terreny: «La sentència de l'1-O és morta a Estrasburg. La batalla d’Europa està perduda»

Els aparells de l'Estat espanyol ja comencen a preparar el terreny davant el nou daltabaix que pot significar la possible anul·lació de la sentència de l'1-O, per part del Tribunal Europeu dels Drets Humans (TEDH).

Aquest diumenge membres del Tribunal Suprem espanyol han filtrat a mitjans madrilenys que veuen clar que la sentència contra el procés dictada del 2019 serà anul·lada pel TEDH, amb seu a Estrasburg.

Els membres del Suprem culpen el govern espanyol per haver enviat el missatge a Europa que la sentència va ser desproporcionada amb l’aprovació dels indults i per haver anunciat la reforma del delicte de sedició per tal d’equiparar-lo als estàndards europeus.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ara, fa mes de 2 anys

espaÑistán ja espera el proper clatellot. Quan serà ?

Valoració:6menosmas
Per jbm, fa mes de 2 anys

Qui va a viure a un territori diferent del propi i no es molesta en aprendre la llengua pròpia dels indígenes d'aquell territori és un colonitzador,tant si són anglófons que van a viure a Puerto Rico, com si són madrilenys que van a viure a Formentera.

Valoració:9menosmas
Per Catalunya Lliure, fa mes de 2 anys

El problema dels fanàtics talhispans és que arriben a creure's les pròpies mentides, totes les difamacions que fan creure a tothom dins la seva tanca mediàtica, nordcoreanament controlada en tot quan fa referència a Catalunya,
Però allà on no arriben les mentides i difamacions que fan creure dins la tanca, dels Pirineus en amunt, la pura i dura realitat és la que és, no la que els talhispans diuen.

Valoració:12menosmas
Per Pep Corba, fa mes de 2 anys

A la fí,sempra,tenen que estirar.lis les orellas,als nostres,il.lustres,repartidors de injusticia naszional,desde europa.Crec que mos deuan comparar,amb turkilandia,nomès faltaria que retornas "el garrot vil",que molts anyoran.Maldement,els repartidors d' hostias,vestits de blau,o vert,vulguin fer creura,que són demócratas,no hu son,just ha canviat el continent,no el contingut.Salut,que no cansa.

Valoració:15menosmas
Per ja era hora, fa mes de 2 anys

i què es pensaven els talibans espaÑols mentre reien aquelles injustícies forçades de l´1-O ?, que tothom els seguiria el joc de tancar els ulls i comptar fins a cent mentre ells apallissaven a gent pacífica i democràtica ?
Bé, doncs aquí es comença a veure els resultats de les accions feixistes d´aquella data. I tots sabem que això no ha fet més que començar, tard, però espero que de forma contundent contra el feixistam.
Les seves rialles del 2017, ara es tornaran en queixes, lamentacions, i ais i uis per tot arreu. Que no els havia de sortir pas de franc tanta barbàrie espaÑola, aquí exercida impunement.

Valoració:21menosmas
Per dic, fa mes de 2 anys

Si Espanya vol seguir formant part d´Europa tindrà d equiperar-se amb ells en tot.´No si val allò de en això si però en això no.

Valoració:19menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente