algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Mariona Caldentey dedica la Champions a tots els mallorquins i mallorquines

183883

La futbolista felanitxera del Futbol Club Barcelona, Mariona Caldentey, ha dedicat des de les seves xarxes socials la copa de campiones d'Europa a la gent de Mallorca.

«Mallorquins i mallorquines, aquí la teniu» ha piulat la jugadora barcelonista, acompanya d'una icona d'un trofeu i d'una besada i amb una fotografia on es pot veure les tres mallorquines del Barça, Cata Coll i Patri Guijarro i ella mateixa, amb la copa de la Champions.

El Futbol Club Barcelona va conquerir el passat diumenge la seva primera Copa d'Europa femenina, per primera vegada amb una golejada contra el Chelsea (0-4) en la final disputada a Goteborg.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Polis, fa mes de 2 anys

Campiones!
Campions!

Valoració:3menosmas
Per Andrea, fa mes de 2 anys

A poc a poc les dones esportistes van avançant. Comença a ser hora d'acabar d'una vegada amb la discriminació a l'esport, que separa per gènere les diferents especialitats esportives entre masculines i femenines. Per què hi ha d'haver una competició femenina de tennis i una altra de masculina, per exemple?. El dia que es parli simplement de futbol, i no de futbol masculí i futbol femení, estarà assolida la igualtat.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente