cielo claro
  • Màx: 21.13°
  • Mín: 13.08°
21°

Els jutges ara també decideixen els noms dels carrers: mantenen els dedicats a Millán Astray i la División Azul perquè «no està demostrat que fossin franquistes»

L'anterior batlessa de Madrid, Manuela Carmena, va eliminar els vestigis franquistes del nomenclàtor dels carrers de la ciutat espanyola. Però ja se sap que, al final, tot acaba decidint un tribunal i en aquesta ocasió no ha estat una excepció. El Tribunal Superior de Justícia de Madrid (TSM) ha acordat retornar el nom de General Millán Astray a un carrer situat al districte madrileny de Latina.

El mateix tribunal obliga també a preservar el carrer Caidos de la División Azul amb l'argument que no s'ajusta a la Llei de Memòria Històrica -que actua sobre els vestigis de la Guerra Civil i el franquisme- en retre homenatge als voluntaris espanyols que es varen unir a l'Exèrcit de l'Alemanya nazi per a enfrontar-se a la Unió Soviètica en la Segona Guerra Mundial.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Podemos, fa mes de 2 anys

Carmena no va se aquella batlessa que va dir que a Espanya no hi ha presos polítics? Podemos que no té ministres al Gobierno de Sànchez? Idò per què no fan lleis que fermin de mans els jutges?

Valoració:5menosmas
Per Pep Corba, fa mes de 2 anys

Era d'esperar,sapiguent,lo que hia,dins la fascinant,judicatura de les espanyas.

Valoració:9menosmas
Per legalitat de què?, fa mes de 2 anys

De seguir així, en poc temps podran decidir que Hitler no fou un nazi ni un dictador. Quants de retrògrades que hi ha en el món, si els deixem exercir..

Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente