cielo claro
  • Màx: 19.72°
  • Mín: 9.02°
19°

El Ministeri espanyol de l'Interior haurà de facilitar les dades dels policies espanyols destinats a Catalunya per vacunar-los... Donarà també les dels agents secrets?

La política catalana cada vegada està més marcada pels dictats de la Justícia espanyola. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) obliga a la Generalitat de Catalunya a aturar el procés de vacunació de persones majors per vacunar «sense dilacions» i «sense cap excusa» els policies i guàrdies civils espanyols destinats com a forces d'ocupació a Catalunya.

Aquest nou dictat judicial duu implícita una condició necessària i ben curiosa: caldrà que el Ministeri espanyol de l'Interior faciliti les dades dels agents policials espanyols destinats a Catalunya... I la pregunta que sorgeix és: el Ministeri espanyol donarà les dades dels agents secrets i dels infiltrats?I si no ho fa, estarà incomplint i obstaculitzant el mandat judicial?

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per No, fa mes de 2 anys

No, segurament partiran cap a Madrid per a vacunar-se, o simplement els vacunaran sense necessitat d'identificar-se. El tema principal però és que la Generalitat autonòmica ha tornat a ser humiliada

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente