algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Pedro Sánchez diu ara que Vox és «una amenaça per a la democràcia» però va ser gràcies a ell que la formació ultra va participar per primera vegada en un debat de TV

El president del Govern espanyol i secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha cridat als demòcrates a «aturar» Vox a les urnes, ja que, segons ell, divendres passat va travessar una «línia vermella» i suposa «una amenaça per a la nostra democràcia» per a la «convivència» i «per a tots els avanços en drets i llibertats aconseguits en aquests 40 anys de democràcia i Constitució espanyola».

Pedro Sánchez sembla voler esborrar de la història que va ser, precisament, per la seva exigència que la formació d'extrema dreta va participar en un debat.

Concretament, durant la campanya electoral de les eleccions generals de 2019, Sánchez es va negar a a acudir al debat organitzat per La Sexta, perquè no s'hi havia convidat Vox.

En canvi, sí que va assistir al que va organitzar uns dies després TVE en el qual sí que hi participava l'organització neofeixista.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pep Corba, fa mes de 2 anys

Mès a propossat,un corredor sanitari,i la primera dama,no hi está d'acord; crean odi,xenofòbia i odi, pero als seus aliats,están ben situats,basta veura als arxivaments de causas; patim,aquesta connivencia,desde que aquella cosa,hu va deixar,tot amarrat,i ben amarrat,i coronat.
Rés canvia, ni canviara,tot segueix igual a na questa fasxocracia.

Valoració:0menosmas
Per Comèdia, fa mes de 3 anys

No il.legalitzeran VOX, no ho espereu. Els va molt bé per a no debatre sobre altres temes.

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente