nubes dispersas
  • Màx: 19.43°
  • Mín: 12.82°
16°

Inda adverteix als empresaris mallorquins que no posin doblers per la seva web, que els atacarà

Alguns empresaris de les Illes Balears han compromès 'donacions' de doblers al projecte de posar en marxa una sucursal mallorquina del lloc web espanyol de fake news 'OKDiario', dirigit per Eduardo Inda.

L'activista d'extrema dreta s'ha reunit amb empresaris illencs i els ha fet saber que els que no posin doblers per a la seva web, rebran atacs des d'aquesta. De fet, hi ha empresaris que li han dit que posaran doblers, però que no volen aparèixer ni com a anunciants.

El lloc de notícies falses prepara el seu aterratge a Mallorca, amb un equip format per set extreballadors de la sucursal d'El Mudo a les Illes Balears i, de moment, instal·larà les seves oficines al centre de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pep Corba, fa mes de 2 anys

I aixó,es pura mafia," amb jo,o contra jo".Son las diferencias,entre demócratas,i ultras,clar qur tot,es per la seva Espanya.

Valoració:2menosmas
Per Guim, fa mes de 2 anys

Magí, ara toca la moda de l'anglès i fa anys era el francès.

Valoració:0menosmas
Per Magí, fa mes de 3 anys

Fake news? No seria més propi usar una paraula catalana, nostra, per substituir aquesta expressió anglesa absolutament innecessària? No és estrany que el català es mori lentament entre FAQS, runners, trainers, trend i altres paraules que fan modern.

Valoració:22menosmas
Per Espanyardo pudent, fa mes de 3 anys

No era Eta que tambe extorsionava els empressaris del pais Basc?.

Valoració:33menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente