algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.91°
15°

Un diari madrileny acusa Armengol de «fitxar un raper independentista per formar el professorat en hip-hop» i Company els hi fa cas

180583

El diari madrileny El Mundo ha dedicat tota una pàgina a explicar que «Armengol fitxa un raper català per formar en hip-hop català els professors de les Illes Balears».

En realitat, es tracta d'un programa de l'Escola itinerant 'Versembrant' que ofereix «Tallers de rap i més. Art al servei de la crítica. Antifeixisme. Antisexisme». Un taller de 15 hores que costa, en total, 900 euros.

No sorprèn que la premsa madrilenya aprofiti el més mínim detall per sembra odi catalanòfob, però sí que crida l'atenció que, a aquestes alçades, Biel Company els faci d'altaveu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per indignat, fa mes de 3 anys

@Aturmeda
En Company sap on es colga el dimoni perquè sap que donant veu a aquestes notícies guanya vots. Tan se val si és cert, fals, sensacionalista, etc...
Ara que farem? Ens queixarem de qualsevol activitat quan no s'ajusti a les nostres posicions polítiques?
Per ser raper terrorista implica que, primer de tot, has de ser terrorista. Per ser terrorista... bé, ja sabem que s'ha de fer. No crec que aquest raper hagui comés cap acte de terrorisme. Banalitzar el terrorisme d'aquesta forma és vergonyós i perillós.
Criticar que sigui català i independentista... no entraré a fer cap comentari. Sabeu el que és llibertat? Pot ser és un terme difícil, però tal vegada l'heu d'intentar d'assimilar.
Sobre lo d'adoctrinar... Em pensava que els adults són capaços d'entendre i veure si els estan adoctrinant o no. On poses el límit entre adoctrinar o no? A tot el que no és com tu penses? Aquesta forma de pensar és perillosa. Recorda a temps enrere i gens democràtics.

Valoració:0menosmas
Per Aturmeda, fa mes de 3 anys

En Company no és cap betzol,
sap on es colga el dimoni
i jura que és testimoni
que el govern de n'Armengol,
tant si vol com si no ho vol,
té un rapero terrorista,
CATALÀ, INDEPENDENTISTA,
que adoctrina els professors
amb un hip-hop dels pitjors
del repertori marxista!

Valoració:-1menosmas
Per Pi, fa mes de 3 anys

Marxisme cultural

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente