nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

El Barça suprimeix la seu electoral de Palma

El 7 de març es faran les eleccions a la presidència del Futbol Club Barcelona. En un principi, estava previst que els socis del Barça que resideixen a Mallorca poguessin votar a la seu de la Federació Balear de Futbol, però finalment s'ha decidit suprimir aquesta opció.

La Comissió Gestora del FC Barcelona ha confirmat aquest dimarts que el 7 de març tendran lloc les eleccions a la presidència i a la Junta Directiva del club blaugrana, amb la novetat del vot per correu postal i amb sis seus electorals, quatre menys de les previstes inicialment.

«S'ha acordat convocar eleccions a la Junta Directiva per al dia 7 de març de 2021, ininterrompudament, des de les 09.00 fins a les 21.00 hores, simultàniament, en les diverses seus electorals disposades per a les votacions», va manifestar l'entitat.
La campanya electoral en la qual hi participaran els tres candidats a la presidència proclamats el 14 de gener -Joan Laporta, Víctor Font i Antoni Freixa, es desenvoluparà ara fins al dia 5 de març, i la jornada de reflexió serà el dia 6 de març.

El club, a causa de les restriccions de mobilitat municipal i per tocs de queda, la Gestora ha decidit suprimir les seus de Madrid, Sevilla, València i Palma davant la impossibilitat que complissin amb la seva funció original: «permetre el vot dels socis residents en la comunitat autònoma de la seu, i en les adjacents».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.